Magazin 06.04.2021 04:21

BAHAR ÇİÇEKLERİ HAMİLE EŞİNE

Usta Tiyatrocu Ferhan Şensoy ile Derya Baykal'ın kızı Müjgan Ferhan Şensoy geçtiğimiz hafta 4 aylık hamile olduğunu açıkladıktan sonra önceki gün Cihangir'de eşi Cem Öğet'le evlerine giderken görüntülendi.
BAHAR ÇİÇEKLERİ HAMİLE EŞİNE

Cem Öğet'e eşinin 4 aylık Hamileliği ile ilgili duyguları soruldu? '' Çok mutluyuz keyfimiz yerinde Vakti gelince yaşanması gereken bir duygu olduğunu öğrendik biz de Gün sayıyoruz artık '' deyince Ferhan Şensoy '' Bir dakika gün sayıyoruz derken daha 5 ay var hayatım '' dedi birlikte güldüler,Cem Öğet elindeki Bahar çiçeklerini Anne adayı olan eşi Ferhan'a aldığını söyledi.

"KENDİMİ KİLO SİTRESİNE SOKMAK İSTEMİYORUM"

Şensoy'a Hamileliği ile ilgili kilo almaktan korkuyor musunuz sorusuna '' Ben pandemide epeyce bir kilo almıştım bide üstüne 4 ay da da kilo aldım Benim kilo almam başka Hamileliklere göre biraz hızlı gidiyor galiba ama o kıyaslamayı yapmak istemiyorum İlk defa yaşadığım bir süreç onun keyfine varmak istiyorum Annelik duygusu harikaymış Annemi şimdi daha iyi anlıyorum Daha önce böyle kilo alıp verdiğim oldu bütün doğuranlar veriyor o yüzden hareket etmeye çalışıyorum Bebeğime zarar gelicek şeyleri yememeğe dikkat ediyorum çok büyük bir Kilo sitresine sokmak istemiyorum kendimi bu süreçte '' dedi.