Magazin 18.08.2019 00:30

Ayta'dan dostlarına sahne sürprizi

Ayta Sözeri Bodrum'da ki Forte adlı mekanda sahne aldı.
Ayta'dan dostlarına sahne sürprizi

Ünlü şarkıcının sahnesini dinlemeye gelenler arasında oyuncu Birce Akalay'ın yanı sıra oryantel Asena ve eşi Hasan Dere'de vardı. Sahnesinde izleyecileri doyasıya eğlendiren Ayta Sözeri seyircilere müzik ziyafeti yaşattı. Asena bir ara mekana gelen misafirlerle halay çekerek eğlencenin dozunu arttırdı. Yeni saç stiliyle dikkat çeken Asena, Sözeri'nin ricası üzerine sahneye çıkarak şarkı söylemeyi de ihmal etmedi. Asena'nın ardından, "Emrivaki olacak ama Birce seninde güzel sesini duymak isteriz" diyen Sözeri ünlü oyuncuyu da sahneye alarak şarkı söylettirdi.

Eşi Hasan Dere ile Forte'de Ayta Sözeri'yi dinlemeye gelen Asena yeni saç stili için, "Almanya'da bir saç tasarımcısı, benim fotoğrafım üzerinden saçlarımı kısaltmış. Fotoğrafı görünce çok beğendim. Bir anda karar verip yaptırdım" diye konuştu.

Ayta Sözeri'yi Forte'deki sahnesinde yalnız bırakmayan Birce Akalay basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Kışın İstanbul yazın Bodrum'da yaşadığını dile getiren Akalay yaz aylarında sinema filmi tekliflerini de pek kabul etmediğini dile getirdi. Akalay, "Haftanın 6 günü 18 saat çalışıyoruz dizilerde çok yoruluyoruz. Yazın kendimi Bodrum'a atıyorum. Tatile ihtiyacımız oluyor" diye konuştu. Muhabirlerin bugüne kadar oynamak isteyipte oynayamadığınız bir karakter var mı? sorusuna ise; "Sabiha Gökçen'i oynamak isterdim mesela" diye yanıt verdi.