Vakıf Katılım web
Magazin 16.03.2018 08:00 Güncelleme: 15.03.2018 23:29

Ayrılık Haberleri Moralini Bozdu

Ekranların başarılı oyuncusu Wilma Elles, önceki akşam sunuculuğunu üstlendiği 31. Uluslararası Tüketici Zirvesi ödül törenine katıldı.
Ayrılık Haberleri Moralini Bozdu

Çırağan Sarayın'da gerçekleşen tören öncesi gazetecilerin karşısına çıkan Elles, yakın zamanda yeni projeler ile ekranlara döneceğinin sinyalini verdi. Afrin Harekatı'nda şehit düşen kahraman Türk askerlerimiz hakkında konuşan oyuncu, "Allah hepsine rahmet eylesin, inşallah güzel günlerimiz olacak. Üzüntümü dile getirmek istedim" dedi. Kerem Göğüş ile boşanacağı hakkındaki soruları duyunca morali bozulan Elles, "Arkadaşlar öyle birşey yok, bunlar nereden çıktı. Buraya eşim ve çocuklarım ile birlikte geldim, hatta bu mekan bizim için ayrı bir yere sahip. Biz Kerem ile burada tanıştık" diyerek ayrılık haberlerini yalanladı.

Yapımcılara sitem etti

Ödül törenine katılan isimler arasında yer alan oyuncu Esra Sönmezer, şık giyim tarzı ile dikkat çekti. Yeni filminin galasının yakında yapılacağını belirten Sönmezer, "5 ayrı yerde gala yapacağız, Nisan ayımız komple doldu" dedi. Bunun dışında bir film projesi olduğunu söyleyen oyuncu, meslektaşı İvana Sert'e göndermede bulundu. Moda yorumcusu ile birlikte kamera karşısına geçeceğini söyleyen Sönmezer, "Yapımcılar İvana Sert'i yemeğe davet etti. ancak beni çağırmadılar" diyerek sitemde bulundu.

"Erkeklere tabikii yaklaşıyorum"

Sunuculuk dalında ödül almaya hak kazanan Özge Ulusoy, geceye katılan isimler arasında yerini aldı. Geçtiğimiz günlerde 'Türk erkeklerine yaklaşmıyorum' açıklaması çok konuşulan sunucu, "Ben espri yaptım, neden yaklaşmayım. Tabiki yaklaşıyorum" diyerek herkesi güldürdü. Gecede ödül alan diğer isimler ise Gripin, İnci Razaki, Gökhan Türkmen, Aydilge, Mabel Matiz ve Deha oldu.