Türkiye - Gündem 19.03.2018 13:11

ATO Başkan Adayı Erhan Kızılmeşe:"Güçlükler Karşısında Yılmayacağım"

Kutup Şirketler Grubu'nun Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanlığının yanı sıra ATO (Ankara Ticaret Odası) Meclis Üyeliği görevini sürdüren Erhan Kızılmeşe, 12 Mart tarihinde basının yoğun katılımı ile gerçekleştirdiği basın toplantısında ATO'yu daha geniş katılımla yönetmek için başkanlığa aday olduğunu açıkladı.
ATO Başkan Adayı Erhan Kızılmeşe:

Adaylık çalışmalarına başladığı günden bugüne henüz karşısında bir aday bulunmamasına rağmen, seçim çalışmalarına yönelik baskıların bireylerden kurumlara taşındığını ifade eden Kızılmeşe, “Güçlükler karşısında yılmayacağım.” dedi.


Reklam Kampanyalarımız Sabote Edildi
Açıklamasında “Seçim çalışmalarımızdan önce her detayını netleştirerek açık hava reklam akdini yapmış olmamıza rağmen, firma yetkililerinin yayın tarihinden 2 gün önce kurumlardan gördükleri baskı ve aldıkları talimat nedeni ile bu çalışmayı yapamayacaklarını ve billboardları kullanamayacaklarını bildirdiler.” ifadesini kullanan Kızılmeşe sözlerini şöyle sürdürdü:
“Ticaret netlik ister, direnç ister, cesaret ister! Er meydanıdır, mertlik ister. ATO’nun başkanlığı için kendine güvenen her adayla eşit ve adil şartlarda seve seve yarışa varım. Bu davranış ve tutumları kendilerini ve temsil ettikleri kurumları aciz duruma düşürmekte olup, benim başkanlığa aday olma kararımın ne kadar doğru olduğunu göstermektedir.”

İstihdam Seferberliğine Katkı Sunmaya Talibim
“Bunlar beni hiçbir zaman yıldırmadı, yıldıramaz, korkutamaz. Allah’ın izniyle 14 Nisan ticarette değişim rüzgarlarını başlattığımız milat olacaktır.” diye konuşan Kızılmeşe, Ankara’nın ticari hayatını canlandırmaya, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın başlattığı istihdam seferberliğine katkı sunmaya talip olduğunu sözlerine ekledi.