Magazin Kaynak: ANIL KARTAL 13.09.2024 09:25

Aslı Enver annelik hikayesini anlattı

Aptamil Çocuk Devam Sütleri'nin Sizin Hikayeniz, Bizim Uzmanlığımız diyerek hayata geçirdiği yeni kampanyasının yüzü, oyuncu Aslı Enver oldu. Markanın #mucize adını verdiği kampanya kapsamında konuşan Aslı Enver "Annelik herkes için farklı bir hikaye. Bu yolculuk, bazen karmaşık duygular da barındırıyor; yetememe hissi, en doğruyu yapıp yapmadığınızdan endişe duyma ve çocuğunuzun mutluluğu. Annelik hikayemizde 50 yıllık uzmanlık tecrübesiyle bize güven veren Aptamil Çocuk Devam Sütleri'ne teşekkür etmek isterim" dedi.
Aslı Enver annelik hikayesini anlattı

Aptamil Çocuk Devam Sütleri, Aslı Enver’in yer aldığı #mucize kampanyası ile bebekler sabırsızlandığında, gecenin bir yarısında, gönlünce paylaşmak istediğinde ebeveynlerin yanında olduğunu vurguluyor. Her ebeveynlik yolculuğunun eşsiz bir hikaye olduğuna inanan marka, yeni kampanyasında Aptamil Çocuk Devam Sütleri ve İlkadımlarım platformunu öne çıkarıyor.

Kampanyanın lansman toplantısında Pınar Sabancı’nın sorularını yanıtlayan oyuncu Aslı Enver: Elay ile kendimize özel, mucizevi bir hikayemiz var. Elay’ın büyüme sürecinde onun hiçbir anını kaçırmamak adına, mümkün olduğunca tüm vaktimi onunla geçirmeye çalışıyorum ve bundan büyük keyif alıyorum. Bu yolculuk, bazen karmaşık duygular da barındırıyor; yetememe hissi, en doğruyu yapıp yapmadığınızdan endişe duyma ve çocuğunuzun mutluluğu... Elinizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorsunuz ve çocuğunuz bu duyguları size anlatamıyor. Elay’ın beslenme yolculuğunda biraz zorlu bir yoldan geçtik ve devam sütü konusunda bir arayışa girdik, ben de Aptamil Çocuk Devam Sütleri’ni denemeye başladım. Elay çok sevdi. Tam bu sıralarda markadan teklif gelince, bir anda mutfaktaki Aptamil Çocuk Devam Sütleri’ne baktım ve dedim ki “tamam”.   Bir anne olarak, kendi güvenerek kullandığım, uzmanlığına inandığım ve iç rahatlığıyla çocuğuma verebildiğim bir marka olduğu için tabii ki evet dedim. Aptamil Çocuk Devam Sütleri’ni Elay’ın beslenme hikayesine dahil edebilmek benim için büyük bir rahatlık sağladı. Her annenin anlayabileceği gibi, bu yolculuk hem çok mutlu hem çok heyecanlı hem de oldukça yorgun bir süreç. Annelik hikayemizde 50 yıllık uzmanlık tecrübesiyle bize güven veren Aptamil Çocuk Devam Sütleri’ne teşekkür etmek isterim.” dedi.