Kültür Sanat 20.03.2023 16:29

"ASLA SORULMAMASI GEREKEN SORULAR, AÇILMAMASI GEREKEN KONULAR…"

Perihan Mağden'in aynı isimli romanından uyarlanan, senaryosunu Ertan Kurtalan'ın kaleme aldığı, yönetmen koltuğunu Umut Aral ve Gökçen Usta'nın paylaştığı Biz Kimden Kaçıyorduk Anne 24 Mart'ta tüm dünya ile aynı anda sadece Netflix'te.

Perihan Mağden’in aynı isimli romanından uyarlanan, senaryosunu Ertan Kurtalan’ın kaleme aldığı, yönetmen koltuğunu Umut Aral ve Gökçen Usta’nın paylaştığı Biz Kimden Kaçıyorduk Anne 24 Mart’ta tüm dünya ile aynı anda sadece Netflix’te. 

Biz Kimden Kaçıyorduk Anne? Hakkında: 

Bir anne ve genç yaştaki kızının arasında son derece güçlü bir bağ vardır. Bir süredir kaçak bir hayat yaşayan ikili, lüks otellerde kalıp sürekli yer değiştirmektedir. Fakat lüks otellerin yerini köhne pansiyonlar alırken, bunun bir peri masalı olmadığı açığa çıkar. Arkalarında bir dizi ceset bıraktıklarını öğrendiğimizde ise annenin belki de av değil avcı olabileceğini anlarız. Peki onlar bu işten nasıl kurtulacaktır?

Biz kimiz?

 Netflix, 190'dan fazla ülkede 231 milyon kullanıcıya farklı türlerde ve dillerde dizi, film, oyun ve çok daha fazlasını sunan dünyanın lider eğlence platformudur. Üyelerimiz sunduğumuz sonsuz seçenek arasında arzu ettiklerini istedikleri zaman, istedikleri yerde, istedikleri kadar izlemenin, duraklatıp kaldıkları yerden devam etmenin keyfini çıkarır; gönüllerince oyun oynayabilir ve üyelik planlarını diledikleri zaman değiştirebilir.