Spor 23.02.2018 20:50 Güncelleme: 24.02.2018 17:17

Antalya'da Nefes Nefese Tur

İlki düzenlenen Antalya Bisiklet Turu 'Tour of Antalya' ikinci etabını, Monkey Town takımından Hollandalı sporcu Wim Kleiman kazandı.
Antalya'da Nefes Nefese Tur

Uluslararası Bisiklet Birliğinin takviminde yer alan 2.2 kategorisindeki yarışın ikinci etabı olan Kemer etabı, 121,3 kilometrelik parkurda gerçekleştirildi.

Konyaaltı Caddesi Atatürk Parkı'ndan verilen startla başlayan yarış, Kemer'den dönüş yapılarak aynı noktada sona erdi. Wim Kleiman, etabı 3 saat 7 dakika 5 saniye ile ilk sırada bitirdi.

Felbermayr Simplon Wels takımından Matthias Krizek ikinciliği, Tirol ekibinden Johannes Schinnagel de üçüncülüğü elde etti. Bu sonuçla genel klasmanda zirveye çıkan Wim Kleiman "Magenta" renkli mayoyu giydi.

TURA YARIN FESLİKAN ETABIYLA DEVAM EDİLECEK

Sprint klasmanında Tirol takımından Georg Zimmermann "Sarı", tırmanış klasmanında Felbermayr Simplon Wels takımından Daniel Lehner "Turuncu", "Yenilenebilir Enerji" adı verilen prim klasmanında ise Tirol'den Johannes Schinnagel de "Yeşil" mayonun sahibi oldu. Toplam 430 kilometreden oluşan Tour Of Antalya'ya yarın 32.3 kilometrelik Feslikan etabıyla devam edilecek. Genel ferdi klasman birincisi dünkü etap sonucu el değiştirince magentayı Monkey Town Continental takımından Wim Kleinmann giyecek.


HAYDAR BARUT GELECEK YILA ODAKLANDI

Spora ve Tour Of Antalya'ya verdiği destekle tanınan Antalya Valisi Münir Karaloğlu da yarışın 20'inci kilometresinden itibaren Tour of Antalya’yı takip etmeye başladı ve bisikletçilere başarı dileklerini iletti. Bu arada hakem aracından Tour Of Antalya'nın ana sponsoru olan aynı zamanda Akra Barut Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Haydar Barut'da tüm sporculara başarılar diledi ve seneye tekrar birlikte olmak istediklerini duyurdu.