Magazin 09.08.2020 03:00 Güncelleme: 09.08.2020 20:36

Anne-kız düeti

Ünlü oyuncu ve şarkıcı Gonca Vuslateri, önceki akşam Bodrum Tilkicik Koy'undaki Mücver Restaurant'da sahne aldı.
Anne-kız düeti

Sevenlerinin karşısına siyah mini bir elbise ile çıkan Vuslateri, zarafeti ve güzelliğiyle göz doldurdu. Repertuarında doksanlardan günümüze bir çok şarkıya yer veren güzel şarkıcı, Sezen Aksu parçaları okuduğu sırada duygusal anlar yaşadı. Vuslateri, "Boşandıktan sonra elimden tutan, arkamda duran beni sahnelere iten tek isim Sezen Aksu oldu. İçimde ona karşı muhteşem bir sevgi var." diyerek Minik Serçeye olan sevgisini dile getirdi.

Konserinin bir bölümünde orkestrasına düdük çalarak eşlik eden başarılı şarkıcı, " On yedi yıldır oyunculuk yapıyorum, otuz dört yaşıma girdim. Zaman çok çabuk geçiyor yaşlanmışım" dedi.

Programın sonlarına doğru kendisini dinlemeye gelen annesi Züleyha Ertan'ı sahneye davet eden Gonca Vuslateri, "Ne güzel doğurmuşsun kız beni" diyerek annesine espirili bir şekilde takıldı. Beraber Sezen Aksu'nun "Aldatıldık" şarkısını okuyan anne-kız performanslarıyla misafirlerden alkış aldı.

Yaklaşık iki saat boyunca harika enerjisi ve esprileriyle hayranlarına unutulmaz bir gece yaşatan Vuslateri, konserini "Hep Bi'şey Eksik" şarkısıyla noktaladı.