Magazin 21.09.2022 04:59

ALTAY ENERJİSİ KURUÇEŞME'DE

Poll Production by Polat Yağcı organizasyonu ile gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi'nde önceki gün Türk pop müziğinin başarılı ismi Altay vardı. En son 'Anti Aşk' şarkısına çıkardığı kliple beğeni toplayan ünlü sanatçı sevilen şarkılarını hayranlarıyla birlikte söyledi.
ALTAY ENERJİSİ KURUÇEŞME'DE

“MUTLU BİR HEYECAN İÇİNDEYİM”

Altay, konser öncesi basın mensuplarıyla bir araya geldi. Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi’nde dinleyicilerle buluşmanın heyecanını “Sürekli konserler yapıyoruz ama bu İstanbul’daki ilk Paraf Kuruçeşme Açıkhava konserim. Bu yüzden mutlu bir heyecan içindeyim.” sözleriyle anlattı.

ALTAY ENERJİSİ KURUÇEŞME'DE

 “Kalpsizsin” isimli albümü ile piyasaya giriş yapan, yorumu ve tarzıyla sevenlerinin gönlünde taht kuran ünlü sanatçı, Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi’nde hayranlarını ağırladı. Dinleyicileri 'Keşke Aramasaydın’ şarkısı ile selamlayan Altay enerjisi boğazı sardı. Birbirinden değerli şarkılarını Paraf Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi’nde seslendiren Altay;  türküden arabeske, rock müzikten oyun havasına uzanan repertuvarıyla hayranlarını mest etti. Şarkılarını seslendirirken yerinde duramayan Altay, hayranlarını da yerine oturtmadı. ‘Tamam Aşkım, Hayde Gidelum’, ‘Güzeller İçinden’, ‘Antebin Hamamları’ gibi birçok hareketli parçayla müzikseverlere keyifli anlar yaşattı. İki saat boyunca müzik ziyafeti sunan ünlü sanatçı, sahne performansıyla sevenlerinin unutamayacağı bir geceye Paraf Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi’nde imza attı.