Magazin 23.10.2019 00:30

Alışveriş turunda

Geçtiğimiz Cuma günü vizyona giren yeni filmi ''Karakomik 2arada Kaçamak'' ile seyircisiyle buluşan ünlü komedyen Cem Yılmaz, geçtiğimiz gün alışveriş için geldiği Kanyon Alışveriş Merkezi'nde objektiflerimize yansıdı.
Alışveriş turunda

 Oğlu Kemal için önce çocuk mağazalarını dolaşan Yılmaz, Lego isimli mağazadan Kemal için hediyeler aldı. Daha sonra Kanyon Alışveriş Merkezi'nde alışveriş yapmaya devam eden ünlü komedyen, uzun bir süre mağazaları dolaştı. Keyifli halleri ile dikkat çeken Yılmaz kendisi ile fotoğraf çektirmek isteyen hayranlarını da geri çevirmedi.

Öğlen molası

Ünlü yapımcı ve oyuncu İlker İnanoğlu, geçtiğimiz gün öğle yemeği için geldiği Kanyon Alışveriş Merkezi'nde objektiflerimize yansıdı. Fotoğraflarının çekildiğini gören kadın arkadaşı yüzünü gizlemek istese de rahat tavırlarıyla dikkat çeken İnanoğlu, Gina Restoranda yenen öğle yemeği sonrası Kanyon Alışveriş Merkezi'nden ayrıldı.

Müge gün sayıyor

Güzel oyuncu Müge Boz, geçtiğimiz gün alışveriş için geldiği Kanyon Alışveriş Merkezi'nde objektiflerimize takılan tanıdık isimler arasındaydı. Basketbolcu Caner Erdeniz ile Haziran ayında dünya evine giren güzel oyuncu, 10 gün sonra hamile olduğunu açıklamıştı. Şu sıralar yaklaşık 6 aylık hamile olan Boz yakın dostları ile öğle yemeği için geldiği Kanyon Alışveriş Merkezi'nde objektiflerimize böyle yansıdı.Şafak GÜVEN