Magazin 23.03.2018 08:00 Güncelleme: 22.03.2018 23:14

"Alışılmış Bir Çağan Irmak Filmi Değil"

Babam ve Oğlum', 'Issız Adam', 'Dedemin İnsanları' ve 'Unutursam Fısılda' gibi Türk Sineması'nın unutulmaz filmlerine imza atan başarılı yönetmen Çağan Irmak'ın Engin Akyürek'in başrolünde yer aldığı son filmi 'Çocuklar Sana Emanet'le önceki akşam Vadistanbul'da görücüye çıktı.
"Alışılmış Bir Çağan Irmak Filmi Değil"

Gerçekleşen gala törenine Engin Akyürek, Hilal Altınbilek ve Şerif Sezer gibi filmin oyuncuları tam kadro katıldı.Gala gecesinin konukları arasında Melis Birkan, Saruhan Hünel, Bestemsu Özdemir, Fadik Atasoy gibi ünlü isimlerde vardı.

BENİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ BİRİ

Çağan Irmak'ın büyük ses getiren filmi 'Issız Adam' da rol alan Melis Birkan, "Çağan gönüllerimizin adamı. Onun sevgisi benim için çok büyüktür. Hayatımda ve kariyerimde önemli yeri var" şeklinde konuştu.

'ALIŞILMIŞ BİR ÇAĞAN IRMAK FİLMİ DEĞİL'

Filmin yönetmeni Çağan Irmak, "Bu film, çok alışık olduğumuz bir Çağan Irmak filmi değil. Ama yine de Çağan Irmak filmi. Umut dolu bir film yaptık" dedi.

HAZİRAN'DA GÜNEY AMERİKA'DAYIZ

Filmin başrol oyuncusu Engin Akyürek, "Değişik ve heyecan dolu bir işe imza attık. İnşallah haziran ayında bu filmimiz Güney Amerika ülkelerinde vizyona girecek" dedi.

KONU:

Bir trafik kazasının travmasını atlatmaya çalışan iç mimar Kerem’in şifacı bir kadın ve köylülerle geçirdiği arınma sürecinin anlatıldığı filmin yönetmenliğini Çağan Irmak üstleniyor. Engin Akyürek, Şerif Sezer, Hilal Altınbilek, Birsen Dürülü, Osman Alkaş'ın oyuncu kadrosunda yer aldığı filmin senaryosu da Çağan Irmak'a ait.