Magazin 30.07.2020 03:00

Ali Sunal'ı DJ kabininde ağırladı

Bodrum Gündoğan'da sezona iddialı giriş yaparak adından söz ettiren Serafina Mare, damaklarda unutulmaz izler bırakan İtalyan tatlarını lezzet tutkunlarıyla buluşturmaya devam ediyor.
Ali Sunal'ı DJ kabininde  ağırladı

Geçen yıl olduğu gibi bu sezon da yaz akşamlarının keyfini Serafina Mare'de çıkaran tatilciler Ali Sayar’ın müzikleriyle keyif dolu bir gece geçirdiler. Çarşamba, cuma ve cumartesi günleri dj kabininde müzik yapan Ali Sayar'ı dinlemeye gelenler arasında Asuman-Sani Şener, Elif İnci Aras, Cezmi-Hülya Mutlu, Kardelen Acar, Ali Sunal, Elif Akyazıcı Girgin, Dilek Birgen, Ahmet-Pınar Karaçöl gibi cemiyet hayatının ünlü isimleri vardı.

Ali Sunal'dan İstek Parça...

Ünlü dj Ali Sayar müzikseverleri gece boyunca eğlendirirken oyuncu Ali Sunal ünlü Dj'in kabinine gitti. İstek parça bırakan Sunal ünlü Dj ile fotoğraf hatıra fotoğrafı çektirdi.

Yeni Yaşlarını Dostlarıyla Kutladılar...

Gecede Elif Akyazıcı Girgin ve Dilek Birgen'e dostları doğum günü partisi düzenlediler. Yeni yaşlarına dostlarıyla birlikte giren Elif Akyazıcı Girgin ve Dilek Birgen bol bol sohbet edip, hatıra fotoğrafı çektirdi.