Ekonomi 24.03.2023 07:00

AKYAŞAM YÖNETİM HİZMETLERİ'NE YENİ GENEL MÜDÜR

Akiş GYO A.Ş'nin iştiraklerinden, Akasya ve Akbatı AVM projelerinin yönetimini üstlenen Akyaşam Yönetim Hizmetleri A.Ş.'de üst düzey bir atama gerçekleşti. Sektörün deneyimli ismi Zehra Tümkaya, 16 Ocak 2023 tarihi itibarıyla Akyaşam Yönetim Hizmetleri A.Ş.'nin Genel Müdürlük görevini üstlendi.
AKYAŞAM YÖNETİM HİZMETLERİ'NE YENİ GENEL MÜDÜR

Akiş GYO A.Ş’nin iştiraklerinden, Akasya ve Akbatı AVM projelerinin yönetimini üstlenen Akyaşam Yönetim Hizmetleri A.Ş.’de üst düzey bir atama gerçekleşti. Sektörün deneyimli ismi Zehra Tümkaya, 16 Ocak 2023 tarihi itibarıyla Akyaşam Yönetim Hizmetleri A.Ş.’nin Genel Müdürlük görevini üstlendi.

Kariyerine Deutsche Annington’da Portföy Yönetimi departmanında Yönetici olarak başlayan Zehra Tümkaya, 2008 yılında Türkiye’de Alman yatırımcı firmasında AVM yönetiminde görev almıştır. 2010-2014 yılları arasında AVMMFI Partners’da sırasıyla AVM Müdürü ve sonrasında AVM Bölge Müdürü olarak çalışan Tümkaya Türkiye’nin birçok şehrinde bulunan AVM’lerin açılışını ve yönetimini başarı ile sürdürmüştür. 2015 yılı itibarıyla da Jones LangLasalle (JLL) Türkiye şirketinde Bölge Direktörü olarak kariyerine devam etmiştir. Tümkaya ayrıca ECE Türkiye’de Alışveriş Merkezi Müdürü olarak çalışmıştır.

16 Ocak 2023 tarihinden itibaren Akyaşam Yönetim Hizmetleri A.Ş. Genel Müdürü olarak görevine başlayan Zehra Tümkaya, J.W.v. Goethe Üniversitesi Hukuk Fakültesi’ni 2001 yılında tamamlamıştır.

Zehra Tümkaya Almanca, İngilizce ve Fransızca konuşmaktadır.