Gayrimenkul 20.05.2022 07:00

AKYAPI'NIN VİLLA PROJESİ BIG COUNTRY SATIŞA ÇIKTI

Ak Yapı'nın, İstanbul'un yıldızı parlayan ilçelerinden Büyükçekmece'de gerçekleştireceği yeni projesi Big Country ön satışa çıktı. 1.2 milyar TL yatırıma sahip proje tek katlı villalardan oluşuyor...
AKYAPI'NIN VİLLA PROJESİ BIG COUNTRY SATIŞA ÇIKTI

• Yıldıray Gökkaya

Ak Yapı'nın Hakan Grup işbirliği ile hayata geçireceği villa projesi Big Country ön satışa çıktı. Projenin tanıtım toplantısı, 18 Mayıs Çarşamba günü gerçekleştirdi. Büyükçekmece'de yer alan ve 1.2 milyar TL yatırıma sahip proje tek katlı villalardan oluşuyor.Projenim tanıtım toplantısı AKYAPI Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Asmalı, AKYAPI Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin Dinçel, HAKAN GRUP Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Karadeniz, HAKAN GRUP Genel Müdürü Ali Zeki Karadeniz’in de katılımıyla Big Country’nin aynı zamanda satışa da açılacak olan 6+1 örnek villasında gerçekleşti. Proje toplantı ile ön satışa açıldı.

Big Country, 126 adet birbirinden bağımsız, tek katlı villadan oluşuyor. Projede tüm villalar birbirinin manzarasını engellemeyecek şekilde tasarlandı.

Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Asmalı yatırımları hakkında şu açıklamaları yaptı: “3 milyar TL’lik yatırım zincirimizde yer alan 1.3 milyar TL değere sahip Limonlu Bahçe Konakları projemizde satışlarımız gayet iyi. 15 blokta toplam 509 daireden oluşan projemizde ayrıca 148 adet ticari alan yer alıyor. Projemizin, konutu hem yaşamak için tercih eden, hem de bir yatırım aracı olarak gören kitleler tarafından yoğun bir ilgiyle karşılanması AKYAPI ailesi olarak bizleri çok mutlu etti. Yatırım halkamızdaki bir başka projemiz; 500 milyon lira yatırım değeriyle METKAP. Kendi bünyesinde bulunan arıtmasıyla METKAP, Akyapı’nın en yeni ve çevreci sanayi projesi olarak öne çıkıyor. Bu projenin muhatabı metal ve kaplama sanayii. Nisan ayında ön satışına başladık, burada 137 adet imalathanemiz bulunuyor. Yatırım zincirimizin 3’üncü halkası ise 1.2 Milyar TL yatırım değerine sahip BIG COUNTRY projemiz. Projemiz her biri birbirinden bağımsız ve tek katlı 126 adet villadan oluşuyor. Projedeki bütün villalarımız gerçek villa deneyimi yaşatacak şekilde, tek katlı olarak tasarlandı. Başakşehir’de hayata geçecek olan, bu yılki dördüncü projemizin hazırlıklarına da başladık, yıl sonuna doğru duyurmayı planlıyoruz”

AKYAPI Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin Dinçel, toplantıda proje hakkında bilgileri basın mensupları ile paylaştı. Dinçel, “Pandemi sonrası müstakil alanlardan ve sosyal alanlı donatıları olan projelerden konut almak tercih ediliyor. Biz de pandemi sonrasında ortaya çıkan ihtiyaçlara yanıt verebilecek, İstanbul’un yıldızı parlayan ilçelerinden Büyükçekmece’de yer alan projemizi ön satışa sunuyoruz. Big Country’de yer alan 126 adet villamız bölgenin en iyi deniz ve göl manzarasına hakimarazisinde yer alıyor. Ayrıca projemizdeki villalar 756 ile 1.980 metrekare arasında değişen bahçe büyüklükleriyle, zevkinize göre peyzaj ve hobi bahçeleri oluşturabileceğiniz alanlar sunuyor. 4+1, 5+1, 6+1 ve 7+1 seçeneklerinin sunulduğu villalarımızın her biri çok değerli ve kendine has özelliklere sahip” açıklamasını yaptı.

Proje 225 bin metrekare arazi üzerinde konumlandırılıyor. Üstelik hem deniz hem de göl manzarasını birlikte sunan Big Country, aynı zamanda 2 bin 450 metrekarelik kapalı sosyal tesisi ile de sakinlerine 365 gün, kesintisiz sosyal yaşam alanı sağlayacak. Tenis kortları, basketbol sahası, futbol sahası, yarı olimpik kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, çalışma alanları ve CoffeeLounge alanı ve Big Country Club Restaurant gibi alanların bulunduğu Big Country Club, tam donanımlı bir tesis olarak tasarlandı. Big Country’nin site içi peyzaj alanında ise 3.700 metrekarelik rekreasyon alanları, bu alanlarda 2 kilometrelik koşu, yürüyüş ve scooter parkuru, çocuk oyun alanları, çardak, gölet, süs havuzları ve teras alanları bulunuyor.