Otomotiv Kaynak: Hibya Haber Ajansı 07.09.2024 07:01 Güncelleme: 05.09.2024 09:27

AKO Jant'tan yeni nesil dövme alüminyum ticari jant

Türkiye'de jant sektörünün öncüsü AKO Jant, en ileri üretim teknolojisiyle ürettiği HONGXIN Alüminyum Ticari Jantlar ile uzun yıllar performans garantisi sunuyor. Tek parça alüminyumdan dövme tekniğiyle üretilen HONGXIN Alüminyum Ticari Jantlar, kamyon ve otobüslerde hem yakıt tasarrufu hem de uzun ömürlü bir kullanım sağlıyor.
AKO Jant'tan yeni nesil dövme alüminyum ticari jant

Türkiye’de jant sektörünün öncüsü AKO Jant, en ileri üretim teknolojisiyle ürettiği HONGXIN Alüminyum Ticari Jantlar ile uzun yıllar performans garantisi sunuyor. Tek parça alüminyumdan dövme tekniğiyle üretilen HONGXIN Alüminyum Ticari Jantlar, kamyon ve otobüslerde hem yakıt tasarrufu hem de uzun ömürlü bir kullanım sağlıyor.

AKO Grup bünyesinde, 2013 yılında faaliyete geçen AKO Jant, bir yeniliğe daha imza attı. Geleneksel çelik ticari jantlardan farklı olarak, daha yüksek mukavemet, daha düşük ağırlık, daha kusursuz uniformite ve korozyona karşı yüksek dayanıklılığı garanti eden en yeni ürünü HONGXIN Alüminyum Ticari Jantlar’ı kullanıcılarla buluşturuyor. AKO Jant, yolcu ve yük taşımacılığında kullanılan ticari araçların performansını önemli ölçüde artırırken, sürüş ekonomisini ve konforunu da iyileştiriyor.

Uzun ömürlü ve konforlu bir kullanım sağlıyor

Dünya’nın en büyük üretim kapasitesine ve en istikrarlı kalitesine sahip üretim tesislerinde üretilen HONGXIN Alüminyum Ticari Jantlar, hafif tasarımı ile ön plana çıkıyor. Aracın hızlanma performansını artırırken frenleme direncini azaltarak yakıt tasarrufu sağlayan HONGXIN Alüminyum Ticari Jantlar, ısıyı daha hızlı dağıtan yapısı ile fren kampanaları, balataları ve jantların aşırı ısınmasını engelleyerek lastiklerin ömrünü uzatıyor. Ayrıca, çelik jantlara kıyasla beş kat daha fazla yük kapasitesine sahip olan HONGXIN Alüminyum Ticari Jantlar, korozyona karşı yüksek dayanıklılık göstererek, çelik jantlara oranla çok daha az hasar görüyor.