Vakıf Katılım web
Manisa 11.09.2021 04:13

Akhisar'da 6 Günlük Konser Maratonu…

Akhisar Belediyesi 6 Eylül Kurtuluş Günü kapsamında düzenlediği ve birbirinden ünlü sanatçıların sahne aldığı konserlerle gençlere nefes aldırdı…
Akhisar'da 6 Günlük Konser Maratonu…

30 Ağustos'ta başlayan ve 6 Eylül’de son bulan konserlere binlerce izleyici katıldı. Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu öncülüğünde gerçekleşen kurtuluş haftası etkinlikleri çerçevesinde birbirinden ünlü sanatçılar, Akhisar gölet konser alanında sahne aldı. Akhisarlı müzikseverlerin yanı sıra çevredeki birçok il ve ilçedeki yerleşim yerlerinden gelen vatandaşlar kurtuluş haftası etkinliklerini doyasıya yaşadı. Bir hafta süren etkinlikler kapsamında gölet konser alanında sırasıyla Zeynep Bastık, Melek Mosso, Hüsnü Arkan, Ceylan Ertem, Mor ve Ötesi ile Gazapizm sahne aldı. Pandemi nedeniyle ertelenen konserlere hasret olan Akhisarlılar, müziğin ve eğlencenin keyfini yaşayarak büyük moral buldu.

Başkan Dutlulu, Konserleri Seyircilerle Birlikte İzledi

Türkiye’nin ünlü sanatçılarını Akhisar’da konuk etmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Belediye Başkanı Besim Dutlulu, “Bizlere bu muhteşem etkinlikleri yaşatan bizlere büyük keyif veren sanatçılarımıza çok teşekkür ederiz. Pandemi koşullarında önlemler alarak konserlerimizi düzenledik. Bu moral konserlerine hepimizin çok ihtiyacı vardı” dedi.
Covid-19 önlemleri kapmasında düzenlenen konser alanına 4 ayrı girişte HES kodu ve ateş ölçümü yapıldı. Konserin ardından Akhisarlıların ilk defa bu kadar dolu dolu bir etkinlik haftası geçirdiklerini dile getirerek Belediye Başkanı Besim Dutlulu’ya teşekkür etti.