AKFEN HOLDİNG'DEN AFAD'IN YARDIM KAMPANYASINA 10 MİLYON TL'LİK BAĞIŞ
Akfen Holding, İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığına (AFAD) 10 milyon TL'lik bağış yapma kararı aldı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Akfen Holding, merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan ve toplamda 10 ili etkileyen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından söz konusu bölgelerdeki arama-kurtarma çalışmalarında kullanılması ve ihtiyaçların teminine yönelik AFAD'a 10 milyon TL'lik bağış gerçekleştireceğini duyurdu.
Açıklamada, görüşlerine yer verilen Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanvekili ve Üst Yöneticisi (CEO) Selim Akın, "Bizi üzüntüye boğan deprem felaketinin ardından AFAD'ın belirlediği hesaplara bağış yapma kararı alarak öncü olmak istedik. Daha önce yaşadığımız acılarımızda da olduğu gibi, milletçe birlik ve beraberlik içerisinde el ele vererek en kısa sürede yaralarımızı saracağımıza inanıyoruz." ifadelerini kullandı.