Vakıf Katılım web
Magazin 04.12.2019 00:30 Güncelleme: 03.12.2019 15:38

Akasya'da iyilik hareketi

Bu yılbaşında TOG iş birliği ile iyilik ve sosyal sorumluluk konularında farkındalık  yaratmayı amaçlayan Akasya, bu özel proje kapsamında gazeteci ve yazar Ayşe Arman ile komedyen Kaan Sekban'ı ağırlayacak. Arman ve Sekban, 4 Aralık Çarşamba günü (bugün) 'İyilik' başlıklı  söyleşileri ile saat 15.00'da zemin katta Akasya misafirleri ile buluşacak.
Akasya'da iyilik hareketi

Akasya, bu yılbaşında her yıl yaptığından farklı olarak, alışveriş merkezinin iç alanlarını süslemek yerine; Toplum Gönüllüsü gençlerin Türkiye’nin her yerinde yürüttüğü sosyal sorumluluk çalışmalarını destekleyecek. Toplumsal sorunlara çözüm üretmek için gönüllü olarak harekete geçen gençlere destek veren Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG) ile Akasya iş birliğinde gerçekleştirilen proje kapsamında Akasya’da düzenlenen çocuk atölyeleri de dahil bir dizi etkinlik aracılığıyla vakfa yapılacak bağışlar ziyaretçiler tarafından da desteklenebilecek. Ayrıca çocuk atölyelerinde minik katılımcıların yapacağı resimler yılbaşı süslemesi olarak alışveriş merkezini süsleyecek.

Proje kapsamında gazeteci ve yazar Ayşe Arman ile komedyen Kaan Sekban, ‘İyilik’ başlıklı söyleşilerinde Akasya misafirleriyle buluşacak. Akasya’nın TOG iş birliği ile hayata geçirdiği projenin özel konukları olarak projede yer alacak ikilinin ücretsiz olarak katılıma açık olacak söyleşisi, 4 Aralık Çarşamba günü saat 15.00’da Akasya zemin katta gerçekleşecek. Söyleşinin ardından Ayşe Arman’ın kendi el emeği ile tasarladığı ve sosyal sorumluluk adına insanlara ulaşan Sakajewa kolyelerinin satışı da gerçekleşecek. Satılan her kolyenin geliri TOG’a bağışlanarak, Toplum Gönüllüsü gençlerin projelerine destek sağlanacak.Şafak GÜVEN