Magazin 17.01.2020 10:22

AİLECE SÖMESTRIN KEYFİ

Türkiye'de kayağın tek adresi Sway Hotels, sömestr tatiline gelecek misafirleri için hazırlıklarını tamamladı. Misafirlerine dikkat çeken ayrıcalıklar sunan Sway Hotels, sömestr tatilinde çocuklar ve aileleri için eğlenceli ve dolu dolu bir tatil keyfi yaşatacak.
AİLECE SÖMESTRIN KEYFİ

Kış tatili yapmak isteyen ailelerin tercihi Sway Hotels, sömestr tatilinde çocukların hem keyifle vakit geçireceği hem de uzman eğitmenlerden kayak yapmayı öğreneceği bir tatil sunuyor. Çocuklar için özel kayak hocaları, sadece çocuklara ayrılmış pistleri, kapalı havuzu ve çocukların en sevdiği yiyeceklerle dolu açık büfesi ile Sway Hotels, sömestr tatilinde her ayrıntısıyla çocukları düşünüyor.

KARA VE EĞLENCEYE DOYACAKLAR

 Kayak hocalarıyla birlikte çocuklara sömestr için özel bir program hazırlayan Sway Hotels, bu sayede çocukların tatilini verimli şekilde geçirmelerine olanak sağlıyor. Sabah eğitmenler eşliğinde iki saat kayak yapan çocuklar sonrasında öğle yemeklerini de yine eğitmenleri ile birlikte yiyor. Öğle yemeğinin ardından iki saat daha kayak yapan çocuklar, sonrasında dilerlerse otelin birinci katında bulunan oyun odasında vakit geçirebiliyor. Çocukları eğitmenleri ile vakit geçirirken aileler de dilerlerse çocuklarını pisti gören Apres Ski Teras içerisinden izleyebiliyor. Ayrıca Apres Ski’de 17 Ocak – 2 Şubat tarihlerinde sevilen isimlerle canlı müzik keyfi de sunan Sway Hotels, sömestrda eğlenceyi zirveye taşıyor. Müjde Kızılkan, Deniz Sipahi, Gökçe Türk, Emre Olgun, DJ Oktay Gözcü, DJ Tankurt Karakurt performanslarıyla misafirlere eğlence dolu saatler yaşatacak.

 Çocuklar hem eğlenip hem öğrenirken ailelerini de düşünen Sway Hotels, sauna, buhar odası ve spa hizmetiyle ailelerin tatil keyfini de ikiye katlıyor.