Vakıf Katılım web
Spor 20.03.2018 15:19

Ağrılı Sporcular Madalyaya Doymuyor

Ağrılı kayak sporcuları Türkiye Kayak Federasyonu tarafından düzenlenen K1 Ligi'nde Türkiye Şampiyonu K2 Ligi'nde ise Türkiye 2'ncisi oldu.
Ağrılı Sporcular Madalyaya Doymuyor

Ağrılı kayak sporcuları 1 yıl büyük emek vererek hazırlandıkları yarışmalarda sezon sonunda rakiplerine açık ara fark atarak 35 madalya ile K1 Ligi’nde Türkiye Şampiyonu oldular. Madalya ve kupaya doymayan Ağrılı sporcular katıldıkları Analig yarışlarında ise 6 madalya 3 kupa ile Türkiye Şampiyonu olma başarısını gösterdiler.

Antrenörleri Erhan Dursun ve Akif Demirkaya ile birlikte kazandıkları kupa ve madalyalar ile adeta gövde gösterisi yapan şampiyon sporcular, Ağrı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aziz Sinan Alp’ı ziyaret ederek mutluluklarını paylaştılar.

Antrenörleri ve başarılı sporcularını tek tek tebrik eden İl Müdürü Alp, “Sezon boyunca azimle, hırsla ve sabırla yaptığınız çalışmaların meyvesini aldınız. Ağrı ilimize yeni kupalar ve şampiyonluklar getirdiniz. Ağrı’yı kayak branşında söz sahibi konuma getirdiniz. Sizlerle ne kadar gurur duysak azdır. Emeğinizin hakkı ödenmez. Sizleri ve başarınızda emeği çok olan kıymetli antrenörlerinizi tebrik ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum” dedi.

Kayak antrenörleri Akif Demirkaya ve Erhan Dursun ise yapmış oldukları açıklamada, “Sporcularımız yıl boyunca çalışmalarının hakkını K1 liginde 35, K2 liginde 28 ve Analig’te de 6 madalya ile toplamda 69 madalya kazanarak vermiş oldular. Sporcularımızı kutluyorum. Bu başarımızda emeği geçen bize maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen İl Müdürümüz Aziz Sinan Alp’e çok teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandılar.