Magazin 20.04.2018 02:00 Güncelleme: 20.04.2018 13:54

adL"Night Zoom Styled By Mert Aslan''

Zamansız koleksiyonlarıyla dikkatleri çeken ünlü stilist ve moda editörü Mert Aslan'ın Marakeş gezisinden ilham aldığı, adL için stilize ettiği "Night Zoom Styled By Mert Aslan''2018 İlkbahar-Yaz koleksiyonu tanıtımında en çok çiçekli elbiseler ve İspanyol sıcaklığını yansıtan kırmızı tasarımlar ilgi gördü.
adL"Night Zoom Styled By Mert Aslan''

Stil kaşifi Mert Aslan’ın iz bırakan anılarından ilham alarak adL için stilize ettiği adL‘‘Night Zoom Styled By Mert Aslan’’ 2018 İlkbahar-Yaz koleksiyonu, 68 kuşağının özgür tavrını, yaz akşamlarının neşesini, Akdeniz’ in ateşli cazibesini mercek altına alıyor.

 

adL‘‘Night Zoom Styled By Mert Aslan’’nın 81 parçalık koleksiyonun da yüksek dozda romantizm, çarpıcı kombinasyonlar ve eğlence başrolde... Şifonlar, ipek satenler, çiçek bahçesine dönüşüyor. Romantizm, bandana desenin bohem dokunuşuyla biraz daha asileşti. Puantiyenin flörtöz feminenliği ile zarafetin dozu arttırılırken dantel detaylar seksi duruşu vurguluyor. Kırmızılar, mercanlar, pembelerle canlanan koleksiyonda maviler, yeşiller ve beyazlarla yazın ferahlığını hissettiriyor. Volanlar ve püsküller koleksiyona Akdeniz’in ateşli cazibesini kazandırırken, parlak renkli payetler hiç bitmeyecek yaz gecelerinde sonsuz bir eğlence vadediyor.

 

Ünlü Moda editörü ve Stil Danışmanı Mert Aslan “Bu koleksiyonda kendi hayatımdan kesitleri, iz bırakan anıları ve çocukluğumun geçtiği tutkunu olduğum Ege’nin yaz akşamlarını düşledim. Marakeş sokakları ilham kaynağım oldu. Talitha Getty’den Anita Pallenberg’e, Loulou de la Falaise’den Diana Vreeland’e 60’lara ve 70’lere damga vuran kadınların izini sürdüm. Efsanevi Woodstock Festivali, 68 kuşağının “Çiçek Çocukları” yol arkadaşlarımdı. Baharı müjdeleyen papatyalardan, anneannemin bahçesindeki yediveren güllere sevdiğim tüm

çiçeklere koleksiyonda yer verdik. Bu sezon Night Zoom styled by Mert Aslan kadını hiç olmadığı kadar neşeli ve seksi.”dedi.

 

adL Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Tasarım Direktörü Zehra Işık‘‘ Güzel ve iyi hisset mottosuyla yola çıktığımız adL‘‘Night Zoom Styled By Mert Aslan’’ koleksiyonu farklı duygular uyandıran yenilikçi kombinleri ve stiliyle bu İlkbahar-Yaz vazgeçilmez şıklık, neşe vadediyor. Güneşin enerjisini hissettiğimiz bugünlerde Mert Aslan’ın stil keşifi rehberiniz olmak için sizlerle...’’ dedi.