Magazin 03.02.2023 04:26

ACIYI GÜCE DÖNÜŞTÜREN KADIN AVA MAX'İN İKİNCİ ALBÜMÜ YAYIMDA!

Milyonları aşkın dinlenme sayıları ile listeleri alt üst eden ve sıradışı tarzı ile son dönemin en başarılı isimlerinden biri olan dünyaca ünlü sanatçı Ava Max, 14 şarkıdan oluşan Diamonds & Dancefloors isimli ikinci albümünü hayranlarıyla buluşturdu.
ACIYI GÜCE DÖNÜŞTÜREN KADIN AVA MAX'İN İKİNCİ ALBÜMÜ YAYIMDA!

Söz yazarı, besteci ve yorumcu Ava Max, albümdeki şarkıların söz ve bestelerinde Grammy ödüllü birçok yazar ile çalıştı. Albümün prodüktörlüğünü, Katy Perry, Nicki Minaj, The Weeknd, Rihanna, Britney Spears gibi dünya yıldızları ile çalışmalar yapan Cirkut üstlendi.

108 milyon küresel dinlenme rakamı ile büyük bir yankı uyandıran Million Dolar Baby şarkısının da yer aldığı Diamonds & Dancefloors albümü, 80'lerin synthleri, disko esintileri ve retro dokunuşlar ile elektro pop türünün başarılı çalışmalarından biri...

Sözleri itibarıyla ayrılığı, hayal kırıklıklarını ve bunlara rağmen hayatına devam etmeyi anlatan albüm müziği ile ters köşe bir etki yaratıyor. Dans ettirirken aynı zamanda hüzünlendiren tavrı ile her iki uç duyguyu yansıtan albüm ile Ava Max, adeta acıyı güce dönüştürüyor.

Ava Max'in yeni albümü Diamonds & Dancefloors, Atlantic Records etiketiyle yayımda!