Kayseri 12.11.2020 11:10

Açılışa Davet

Esentepe Mahallesinde Melikgazi Belediyesi ve Hayırsever Dr. Sami İpek işbirliği ile yapımı tamamlanan Mehmed Zahid Kotku-İpek Diyanet Eğitim ve Kültür Merkezi'nin Cuma günü saat 13.00'te açılışı yapılacak.
Açılışa Davet

Diyanet Eğitim ve Kültür Merkezinin yapımının çok kısa sürede tamamlandığını 13 Kasım Cuma günü açılışının yapılacağını hatırlatan Başkan Dr. Mustafa Palancıoğlu, şunları söyledi:

“Hayırsever rahmetli Sami İpek Abi ile yapımına başladığımız güzel bir hayrı hizmete açıyoruz. Corona virüs ile mücadele ederken bir yandan da yatırımlarımızı hayata geçirmeye devam ediyoruz. Belediyemize ait arsada yapılacak olan Mehmed Zâhid Kotku-İpek Diyanet Eğitim ve Kültür Merkezi kadın ve çocukların bir araya geleceği, Kayseri’deki en güzel projelerden bir tanesi oldu. Merkezin giriş katında 4-6 yaş dönemindeki çocukların zihinsel, duygusal, sosyal, dinî ve ahlakî gelişimini destekleyen sınıf ve oyun odalar bulunuyor. 1. katta ise bayanların dini ve ahlaki eğitimlerine yönelik sınıflar ile toplu etkinliklerin yapılabileceği çok amaçlı salon bulunuyor. Rabbim herkese böyle güzel hizmetler yapmayı nasip etsin.  Melikgazi'mize ve hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyor, hayırseverimiz Dr. Sami İpek'i rahmetle anıyorum.”