Vakıf Katılım web
Magazin 01.10.2020 09:06

"90'LAR DOST MECLİSİ AILA'DA BULUŞTU"

Geleneksel Türk mutfağını yenilikçi ve modern bir şekilde yorumlayan Aila, 90'lar Türk popunun efsane sanatçıları Metin Özülkü, Sibel Alaş ve Jale'nin dönemin en popüler şarkılarını seslendirdiği "90'ların Dost Meclisi" etkinliğine ev sahipliği yaptı.

Geleneksel Türk mutfağını yenilikçi ve modern bir şekilde yorumlayan Aila, 90’lar Türk popunun efsane sanatçıları Metin Özülkü, Sibel Alaş ve Jale’nin dönemin en popüler şarkılarını seslendirdiği “90’ların Dost Meclisi” etkinliğine ev sahipliği yaptı. Hayatımıza eşlik etmiş doksanlı yıllar şarkıları 30 Eylül Çarşamba akşamı tekrar dinleyici karşısına çıkarak, konuklara muhteşem bir müzik şöleni yaşattı.

Covid-19 tedbirleri kapsamında düzenlenen oturma düzeni ile gerçekleşen etkinlikte, doksanlarda imza attıkları unutulmaz şarkılarla, o şahane günleri geri getiren Metin Özülkü, Sibel Alaş ve Jale’ye Metin Özülkü Orkestrası eşlik etti. Geceye Işıl Yücesoy, Reyhan Karaca, İskender Doğan, Ümit Sayın ve Ege gibi sanatçılar da katıldı. 

Gecenin sürprizi ise Işıl Yücesoy’un sahne alması oldu. Mikrofonu eline alan Yücesoy, nostaljik şarkılar seslendirdi.

İyi yemeği iyi müzikle buluşturan ve Şef Emre İnanır imzalı menüsüyle olduğu kadar etkinlikleriyle de fark yaratan Aila’da, “90'ların Dost Meclisi” etkinlikleri sürpriz konukların da katılımıyla her Çarşamba müzik severlerle buluşacak.