Magazin 14.05.2022 04:02

70 FARKLI KARAKTERLİ DİZİ

Netflix, heyecanla beklenen ve 13 Mayıs'ta izleyecisi ile buluşacak olan  Cem Yılmaz imzalı  Erşan Kuneri'nin galası dün gece Grand Pera Beyoğlu'nda  gerçekleştirdi.
70 FARKLI KARAKTERLİ DİZİ

Katılım ve ilginin yüksek olduğu gecede başta dizinin yaratıcısı ve yönetmeni Cem Yılmaz olmak üzere dizinin başrol oyuncuları; Zafer Algöz, Ezgi Mola, Çağlar Çorumlu, Uraz Kaygılaroğlu, Merve Dizdar, Nilperi Şahinkaya ve Bülent Şakrak tam kadro yer aldı. 

Galaya sanat, eğlence ve moda dünyasından birbirinden ünlü isimler akın etti. Ayhan Sicimoğlu, Ayşe Özyılmazel, Buse Terim, Ceyda Düvenci, Ekin Koç, Emre Altuğ, Ertuğrul Özkök, Görgün Taner, Hakan Altun, Hasan Can Kaya, İbrahim Selim, Pınar Altuğ, Sedef Gali, Umut Eker ve Yağmur Atacan’ın da yer aldığı pek çok ünlü galaya gelenler arasındaydı.

Basın toplantısında oyuncular film hakkında duygularını dile getirdi .

Cem Yılmaz “ Hepimiz çok mutlu çalıştık . Ayşen Kuneri dizimiz Netflixte başlıyor ve  yolu açık olsun . “dedi. 

Zafer Algöz “ Bir yıldır üzerinde emek verdiğimiz bir iş . Önce sinema filmi olarak düşündük ancak bölümleri atmaya kıyamadığımız için diziye karar verdik . Çekimler sırasında sıcaktan çok etkilendik . Ama uzun yıllar keyifle izleyeceğimiz bir iş çıkardığımıza inanıyorum .” dedi. 

Merve Dizdar “Bu ekiple her yerde güldük . Çok güzel bir yaz geçirdim bu ekip sayesinde . Bu hissiyatın seyirciye de geçeceğini düşünüyorum. “ dedi. 

Uraz Kaygılaroğlu “ Yaz kampı gibi oldu benim için . Bir araya geldiğimiz ve  eğlendiğimiz bir tatil hissiyatı verdi bana .“ dedi . Uraz Kaygılaroğlu’nun röportajda bu film herkesin , çocuklarımızın uzun yıllar izleyebileceği bir film demesi üzerine Cem Yılmaz araya girerek “ Eminmisin ? Ben az evvel benim çocuğu eve gönderdim izlemesin diye “ şeklinde takılması ise herkesi kahkahalara boğdu. 

Ezgi Mola “ Yaklaşık 70 karakter var dizide.Hepsi birbirinden özel .Eğlenceli bir iş çıktı . Herkesin emeğine sağlık “ dedi

Bülent Şakrak ve Nilperi Şahinkaya unutulmaz bir yaz tatili tadında dizi çektiklerini ve kendileri için bu yazın unutulmaz olduğunu söyledi. Nilperi Şahinkaya’nın “Erşan Kuneri vura vura geliyor“ demesine ise oyuncular alkışlarla karşılık verdi. 

Çağlar Çorumlu “ Emek dolu , eğlence dolu bir iş oldu . Eski yeşilçam oyuncularına da bir saygı oldu .“ şeklinde konuştu.

Muhabirlerin Cem Yılmaz'a eski filmlerinin birbiri arasındaki bağlantılı olmasını hatırlatması ve Gora filminin devamının gelmesi ile ilgili sorularına Yılmaz'ın ''Gora ile ilgili planlarım var ama benim oğlanın büyümesini bekliyorum.'' demesi herkesi gülümsetti. .

Galaya katılan Hasan Can Kaya hayırlı olsuna geldiğini söyledi. Gora'da Erşan Kuneri'nin en sevdiği karakterlerden biri olduğunu belirten Kaya ''Müthiş bir iş olacağına eminim'' dedi. Kaya çok yoğun çalıştığını ve yurtdışı gösterilerinin devam ettiğini , film projesi olduğunu ancak burada konuşmanın doğru olmayacağını söyleyerek muhabirlere teşekkür etti.

Galaya katılan bir diğer isim Emre Altuğ ''Uzun zamandır çok severek takip ettiğim isimlerin bir araya gelmesi beni çok heyecanlandırdı.Hepsi çok değerli isimler.Kim bilir neler oldu filmde.Cem Yılmaz'ın çalışkanlığına , başarısına hayranım ''dedi.

Galaya yakın zamanda ilişki yaşamaya başladıkları Irina Lankova ile el ele katılan Ekin Koç beklentisinin yüksek olduğunu söyleyerek '' Uraz'a destek olmak için geldim .Gülmeye çok ihtiyacımız olduğu dönemde böyle bir film olması çok mutlu etti beni. '' dedi. Muhabirlerin ilişkiniz nasıl gidiyor ? sorusuna başarılı oyuncu ''Gayet güzel .Herşey yolunda gördüğünüz gibi '' diyerek cevap verdi.

Eşi Bülent Şakrak'ın kadrosunda yer aldığı filmin galasında güzelliğiyle herkesi kendine hayran bırakan Ceyda Düvenci muhabirlerin iltifatlarına ''Eşim için hazırlandım. Çok teşekkür ederim iltifatlarınız için . İyi hissettirdiniz beni'' diyerek karşılık verdi.