Tiyatro 13.12.2019 00:30

3+1 Zombili'den muhteşem gala

Çiğdem Tunç Tiyatrosu, yeni sezon oyunu olan 3+1 Zombili'nin galasını Zübeyde Ana Kültür Merkezi'nde yaptı. Galaya özel olarak getirilen hediyeler de Maltepe Çocuk Esirgeme Kurumu'a bağışlandı
3+1 Zombili'den muhteşem gala

Çiğdem Tunç Tiyatrosu, yeni sezon oyunu olan 3+1 Zombili'nin galasını çok sayıda ünlü ismin katılımı ile Zübeyde Ana Kültür Merkezi'nde gerçekleştirdi.

Galaya gazetemizin Yazıişleri Müdürü Mustafa Deniz, Aydan Şener, Esin Yağmurdereli, Süheyl Uygur, Burçin Orhan, Açelya Elmas, Şebnem Scheaffer, Murat Parasayar, Burçin Parasayar, Tanju Babacan, Fransua Garo, Bora Gencer, Nida Şan, Neşe Aksoy, Devlet Devrim, Nermin Denizci, Anto Toros, Nesli Özsoy, Yasin Işık, Berna Sülün, Ayhan Işık, Uğur Özbağı ve Mahmut Görgen katıldı.

 Çiğdem Tunç duyarlılığı

 Bu yıl Çiğdem Tunç Tiyatrosu, özel bir hassasiyet göstererek, hem kendilerinin, hem de galaya gelen misafirlerin getirmiş oldukları çeşitli hediyeleri, fuaye alanında kurdukları yılbaşı ağacının altında toplanan hediyeleri Maltepe Çocuk Esirgeme Kurumu’nda kalan çocuklara bağışlanacağını açıkladı.

 Aydan Şener’e sürpriz teklif

 Çiğdem Tunç oyun sonunda geceye katılan dostlarını her zaman ki gibi onere ederken konuklar arasında bulunan ünlü oyuncu Aydan Şener’i sahneye davet ederek kendisine bu oyunda beraber oynamak istediğini açıkladı. Sürpriz teklif sonrası Aydan Şener, Çiğdem Tunç ile aynı sahnede oynamaktan büyük bir mutluluk duyacağını ifade etti.

 Yazarı Eray Yasin Işık

 “3+1 Zombili” Eray Yasin Işık tarafından kaleme alındı. Oyun Çiğdem Tunç tarafından sahneye konulurken, Yönetmen Yardımcısı: Alper Çorumluoğlu, Müzikleri Nida Şan, Dekor ve Sahne Tasarımı: Cihan Aşar, Afiş Fotoğrafı ve Tasarımı: Şahin Tuhan, Kostüm: Şinasi Günaydın - J'adore' üstlenirken oyunun kadrosunda Çiğdem Tunç, Levent Sülün, Özkan Ayalp, Sema Aras, Deniz Salman, Deniz Değirmenci, Alper Çorumluoğlu, Soykan Kişioğlu, Ezgi Küçük, Balca Aydoğdu ve Savaş Özkartal yer alıyor. Oyun 2 perdeden oluşuyor.