Vakıf Katılım web
Güncel - Yaşam 03.03.2016 09:14

3 asker şehit

Mardin Dargeçit'te 3 asker şehit oldu Mardin'in Dargeçit ilçesinde güvenlik güçleriyle PKK'lılar arasında çıkan çatışmada 3 asker şehit oldu. MARDİN - Genelkurmay Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, Mardin'in…
3 asker şehit

Mardin Dargeçit'te 3 asker şehit oldu

Mardin'in Dargeçit ilçesinde güvenlik güçleriyle PKK'lılar arasında çıkan çatışmada 3 asker şehit oldu.

MARDİN - Genelkurmay Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, Mardin'in Dargeçit ilçesindeki çatışmada 3 askerin şehit olduğu açıklandı. 
Dargeçit'te operasyon yapan güvenlik güçleriyle PKK'lılar arasında bu sabaha karşı çatışma çıktı. Çatışmada biri üsteğmen 3 asker şehit olurken, 8 PKK'lının da öldürüldüğü belirtiliyor.

Genelkurmay Başkanlığı çatışmayla ilgili şu açıklamayı yaptı:

"02 Mart 2016 Çarşamba günü Mardin ili Dargeçit ilçesinde devam eden operasyonlar esnasında, bölücü terör örgütü mensupları ile çıkan çatışmada üç kahraman silah arkadaşımız şehit olmuştur. Söz konusu çatışmada, bölücü terör örgütü mensubu sekiz terörist silahlarıyla birlikte ölü olarak ele geçirilmiştir. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu saldırıda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, şehitlerimizin değerli ailelerine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza ve Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır temenni ediyoruz."
(DHA - RADİKAL)