Vakıf Katılım web
Magazin 30.07.2021 04:01

100. YILA ÖZEL GERÇEKLEŞEN DAVETE TANINMIŞ  İSİMLER KATILDI

Bu yıl 100. yılını kutlayan Almanya'nın  bir numaralı vitamin ve mineral markası Doppel herz Türkiye, Bodrum 'Vitaminde 100 Yıllık Alman Kalitesi' etkinliği gerçekleştirdi.
100. YILA ÖZEL GERÇEKLEŞEN DAVETE TANINMIŞ  İSİMLER KATILDI

Doppelherz Türkiye’nin ev sahipliğinde gerçekleşen etkinlikte cemiyetin önde gelen isimleri ile değerli eczacılar Adile Özdağ, Saadet  Akcan Şahin, Sema Uysal Zeybek, Cem Ayhan ve Ayşenur Dilmen  Bodrum Galia ' da bir araya geldiler.  Etkinlikte sağlıklı ve dengeli yaşam ile birlikte ‘Sağlığımızı ve Bağışıklık Sistemimizi Destekleyen Takviyeler’ konuşuldu.  Gecede  katılımcılara  soru cevap ve bilgilendirme konuşmaları yapan eczacılar ;

''Sağlıklı olmanın yolu dengeli beslenmek, egzersiz yapmak, düzenli uyku saatlerine sahip olmak ve hücre yenileyen, onaran, metabolizmayı güçlendiren takviyeleri doğru kullanmak gibi yaşam kalitesini koruyan ve sürdüren bir  yaşam tarzını benimsemekten geçiyor. Aynı zamanda vücudumuzun ihtiyacı olan vitamin ve mineralleri kullanmak bağışıklık sistemimizi güçlendiriyor.

Covid-19 salgını ile mücadelede hepimizin bildiği üzere bağışıklığı güçlü tutmak en önemli koruyucu yöntemlerden biri. Güçlü bir bağışıklık sistemine sahip olmak için ise VİTAMİN kullanmak oldukça önemli. Geçtiğimiz 2 yıldan bugüne kadar yaşadığımız bu zor dönemden hep birlikte minimum zararla çıkmak için bilinçli hareket etmek ve mutlaka bağışıklık sistemimizi koruyan, güçlendiren vitamin takviyelerini düzenli olarak kullanmak gerekiyor.

 

70’den fazla ülkede 300’den fazla ürün çeşidiyle eczanelerde satılan Almanya’nın 1 numaralı vitamin ve mineral markası Doppelherz’in ürün skalasında kendinizi gün boyu zinde hissetmek ve güçlü bir bağışıklık sistemine sahip olmak için ihtiyacınız olan takviyeleri bulabilirsiniz.'' diyerek konuklara detaylı bilgiler aktardılar.