Vakıf Katılım web
Ekonomi 06.12.2021 04:00

ZİYADE FASIL YILBAŞINDA SÜRPRİZLERİ İLE FARK YARATIYOR

Yeni yıla sayılı günler kaldı. Unutulmaz bir akşam geçirmek istiyorsanız Anadolu yakasının en popüler adresi Ziyade Fasıl, müdavimlerine sürprizlerle dolu bir gece hazırlıyor.
ZİYADE FASIL YILBAŞINDA SÜRPRİZLERİ İLE FARK YARATIYOR

Gastronomi dünyasının önde gelen isimlerinden ünlü şef Özlem Mekik’in işletmeciliğini yaptığı Ziyade Fasıl, 2022 yılına ‘iyi yemek ve kaliteli eğlence’ ile karşılamak isteyenlere özel bir yılbaşı programı sunuyor.

Kendine özgü şık atmosferi, eşsiz sunum ve lezzetleriyle ile konuklarına benzersiz bir deneyim yaşatan Ziyade Fasıl,  yılbaşı gecesi için hazırladığı menünün başlangıçlarında; ekşi elmalı kabak sızma, Köpoğlu, kavrulmuş bademli kuru üzümlü Zaho, Apostol, Muhammara, sekiz otlu Ziko, çiğ köfte, köz patlıcan salatası gibi leziz ürünleri bir araya getiriyor. İştah kabartan ara sıcaklarda ise etli pazı sarma, Ziyade börek ve yılbaşı akşamlarının geleneksel lezzeti kestane hindili pilav adeta yeni yılın coşkusunu damaklara taşıyor. Şefin özel reçeteleriyle hazırlanan menüde ana yemek olarak ise mantar soslu dana biftek öne çıkıyor. Geceye tatlıyla son vermek isteyenler ise tahinli çıtır kabak veya kaymaklı pancar tatlısı ile lezzet şöleni yaşayacaklar.

Eğlence zirve yapacak

Lezzetleri ile damak ve göz zevkine hitap eden mekan, eğlencesiyle de adından söz ettiriyor. Gelenleri duygudan duyguya sürükleyen fasıl ekibi başta olmak üzere Roman Şov, Zenne & Oryantal gösterileri ve DJ performanslarıyla misafirlerine çok eğlenceli bir gece geçirmeyi vadediyor.

Güleryüzlü ve pozitif ekibi ile sizleri en güzel şekilde ağırlayacak olan Ziyade Fasıl, yeni yılda da en sevdiğiniz lezzet duraklarından biri olacak.