Magazin 12.12.2019 00:30 Güncelleme: 12.12.2019 07:48

"MÜZİK BENİM HAYATIM"

Serdar Ortaç, Muzikonair Dergisi'ne çarpıcı açıklamalarda bulundu. Bir takipçisinin Instagram'da "Artık eski, kaliteli şarkılarını istiyoruz.
"MÜZİK BENİM HAYATIM"

Lütfen özüne dön artık” yorumuna, “Millet rap dinliyor artık, ben de yapmıyorum.” diyerek yanıt veren Ortaç konuya açıklık getirdi. "Tabi ki devam edeceğim. Müzik benim hayatım" diyen Ortaç devam etti; "Hayatımdan vazgeçmek gibi bir şey olur. Sadece, bir ara çok sık ve fazla şarkı çıkarıyordum; bu dönem daha aralıklı çalışıyorum." dedi.

"YETENEKLİ OLANLAR YAPSIN"

Sosyal medya fenomenlerinin müzik piyasasına girmesi ile ilgili de konulan Ortaç, "Fenomenlerin arasında gerçekten çok yetenekli kişiler var. “Yetenekli olanlar yapsın” diyorum." dedi.

“BASINDA ÇIKAN OLUMSUZ HABERLERİN BİR EVLİLİĞİ ETKİLEMEMESİ MÜMKÜN DEĞİL”

Ağustos ayında eski eşi Chloe ile olan beş yıllık evliliğini sonlandıran Ortaç, "Basında çıkan haberler evliliğinizi etkiledi mi?" sorusuna, "Tabii ki etkiledi. Basında çıkan olumsuz haberlerin, bir evliliği veya ilişkiyi hiç etkilememesi mümkün değil. İlişkimizde hiçbir sorun olmasa da etrafınızda insanlar tarafından konuşuluyor. Çok değişik sorulara ve aslında hak etmediğiniz olumsuz eleştirilere de maruz kalıyorsunuz." dedi.