Magazin 11.06.2021 04:12 Güncelleme: 10.06.2021 21:54

'KURULUŞ OSMAN' TÜM KATEGORİLERDE REYTİNGLERİN ZİRVESİNDE

Ekranların en çok izlenen dizisi 'Kuruluş Osman', sürprizlerle dolu ve heyecan yüklü 62'nci bölümüyle de reytinglerin ve sosyal medyanın zirvesinde yer aldı.
'KURULUŞ OSMAN' TÜM KATEGORİLERDE REYTİNGLERİN ZİRVESİNDE

‘Kuruluş Osman’ Tüm Kişiler kategorisinde 9,40 reyting, 26,28 izlenme payı, AB kategorisinde 7,19 reyting, 21,56 izlenme payı, 20+ABC1 kategorisinde 9,74 reyting, 26,19 izlenme payı elde ederek çarşamba gününün reytinglerinde tüm kategorilerde birinci oldu.

‘Kuruluş Osman’, #ZaferBizimdir etiketiyle sosyal medyanın da zirvesindeydi. Türkiye gündeminde birinci sırada, dünya gündeminde ise ikinci sırada yer alan ‘Kuruluş Osman’ın 62’nci bölümünde; Togay’ın cezasını kesen Osman Bey, Nikola’nın ordu kurma planlarına darbe vururken, Malhun Hatun’dan evlat müjdesi aldı.

Togay ve Camuha’yı Moğol Valisi Yargıcı’nın elinden kaçıran Osman Bey, esirleri Söğüt’e getirdi. Şeyh Edebalı’nın kısas tavsiyesine uyan Osman Bey, Togay ve Camuha’nın cezasını keserek Bamsı Bey’in intikamını almış oldu.

Osman Bey’in bu hamlesi Moğol Valisi Yargıcı’yı son derece rahatsız etti. Osman Bey’i köşeye sıkıştırmak isteyen Yargıcı, yolladığı elçiyle üç yıllık verginin üç gün içinde ödenmesini talep etti. Moğol elçisi Nikola ile de görüşerek destek sözü verdi ve Osman Bey’le mücadele etmesi için kendisine altın gönderileceğini müjdeledi.