Magazin 01.04.2020 00:30

KÜÇÜK BÜYÜK KİM NE HAYIR İŞLİYORSA BAŞ TACIDIR!

Koronavirüs'ün ülkemizde yayılması sonrası bir çok sanatçı yardıma muhtaç aileler için yardım kampanyalarına dahil olurken, Berdan Mardini'de alkışlanacak bir harakete imza attı.
KÜÇÜK BÜYÜK KİM NE HAYIR İŞLİYORSA BAŞ TACIDIR!

Virüs’ün hayatı durduracak noktaya gelmesiyle beraber yanında çalışan 12 personeli evlerine yollayan Mardini’nin 2 ay süreyle çalışanlarını ücretli izne çıkardığı ortaya çıktı.

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Mardini, “Yiyecek bir ekmeğim olduğu sürece her zaman ekmeğimi paylaşmaktan yana oldum. Allah güç verdikçe bu durum böyle de devam edecek.” dedi. Haluk Levent’in başlattığı yardım kampanyasıyla ilgili yöneltilen soruya da cevap veren Mardini, “ Bu toprakların insanları için küçük büyük kim ne hayır işliyorsa Allah bin defa razı olsun. Haluk Levent bu tarz hayırlara öncelik ettikçe her zaman baş tacıdır. Bende bu süreçte elimlen geldikçe, gücüm yettikçe durumu kötü olan ailelere yardım da bulunmaya çalışıyorum. Tabii her düşünceye saygı duyuyorum ama ben bir elin verdiğini diğer el görmeyecek düşüncesine sahibim.” dedi.