Bülten 16.11.2019 00:30 Güncelleme: 15.11.2019 21:00

Fatih Bulut yeni albüm müjdesini EYS Show'da verdi

Sezona harika bir giriş yapan Eys Show birbirinden renki konukları, eğlenceli içerikleri ile sevenleriyle buluşmaya devam ediyor.
Fatih Bulut yeni albüm müjdesini EYS Show'da verdi

Programın ikinci bölüm konuları başarılı youtuber Orkun Işıtmak, modadan şarkıcılığa geçiş yapan Ivana Sert ve son günlerin çok konuşulan ismi Fatih Bulut oldu.

Programın ilk bölümüne eğlencesi ve neşesi ile renk katan Orkun Işıtmak, youtube başlamak isteyen gençlere tavsiyelerde bulundu. Youtube platformunun oldukça çok yayıncıya sahip olduğunu söyleyen Işıtmak, " ben uzun yıllardır bu işi yapıyorum. Ve şu anda gerçekten içerik bulamıyoruz. Gençlere tavsiyem şu olur, Çok küçük yaşta gerçekten bu platformda yer almasınlar." dedi. Youtuber'lık dışında şarkıcılığada adım atan Orkun Işıtmak, bu konuda da samimi açıklamarda bulundu. Işıtmak, " ben şarkı söylemeye devam edeceğim. Benim bu noktada bir ticari kaygım yok. Ben insanları eğlendirmeyi seven birisiyim. İnsanların eğlendiğini görünce bende mutlu oluyorum. O dönemde evet müzik furyasına bende katılmak istedim. Ama dediğim gibi ticari bir kaygım olmadı. Öyle olsaydı zaten rap müzik yapardım." açıklamasında bulundu.

Son olarak Acun Medya Global bünyesinde yeni başlayacak "Exlatlon Türkiye Youtubers" adlı yarışmada sunuculuk yapacak olan Işıtmak yarışmaya dair ipucları verirken Oğuzhan Uğur'dan sonra yarışmada yer alacak iki ismide EYS'de açıkladı. Başarılı yotuber program hakkında şunları söyledi; " Survivor'dan çok daha farklı bir yarışma olacak. 18 Kişinin yer alacağı yarışmada 9'ar kişilik takımlar olacak. Sadece Yotuberlar olmayacak, instagram fenomenleri ve twich yayıncıları da bu yarışmada yer alacak. Şimdi açıklamayayım ama mesela yarışmalar olacak ve bu yarışmayı kaybedenler gerçekten çok büyük cezalar alacak. Tahmin bile edemiyeceğiniz cezalar olacak bunlar. Tamamı dijital üzerinden yayınlacak yarışmanın Oğuzhan Uğur'dan sonra katılacak iki ismide burada açıklamak istiyorum. Bunlardan birisi Doğan Kabak, diğer bir isim ise Hayrettin olacak. " açıklamasında bulundu.

Türkiyeye Geldiğimde İlk Duyduğum Şarkı 'Kum Gibi' şarkısıydı.

Programın ikinci yarısında konuk olan Ivana Sert, eğlenceli halleri ve espirili konuşmaları ile programa renk kattı. Seyirciler arasından iki kişiyi sahneye alan Eser Yenenler, seyircilerin kombinlerini ve nasıl giyindikleri konusunda Ivana Sert'ten yorumlar aldı. Bu anlar ise stüdyoda uzun süren kahkahalara neden oldu. Son olarak Ahmet Kaya'nın kültleşmiş eserlerinden birisi olan 'Kum Gibi' şarkısını söyleyen Ivana Sert, neden bu şarkıyı seçtiğini ise şu sözlerle açıkladı. Sert, " Bu konuda bana kimse akıl vermedi. Türkiye'ye ilk geldiğim zamanlar duyduğum bir şarkıydı bu. O zamanlardan beri aklımda yer etmişti. Hatta o zamanlar türkçem de olmadığı için, dinler dinlemez şarkının çevirisini yaptırmıştım." açıklamasında bulundu. Ivana Sert, programda bilinmeyen yönlerini de hem söyledi hemde canlı canlı izleyenlere gösterdi. 5 Yaşından beri müziğin içinde olduğunu söyleyen Ivana Sert, konservatuar okuduğunu, kendi besteleri olduğunu ve piyano çaldığını söyledi. " Ivana Sert bu açıklamalar sonrasında ise soluğu orkestranın orda aldı ve piyanonun başına geçti. Canlı canlı kendi bestesini piyanoda çalan Ivana Sert, Eser Yenenler ve tüm izleyenler tarafından uzun bir süre alkışlandı.

Herkesten Özür Diliyorum. Yapmamam Gereken Birşeyi Yaptım

EYS'nin bu geceki konuklarından birisi de 'Çok Sevdim Yalan Oldu' şarkısı ile bir anda büyük bir hayran kitlesine ulaşan Fatih Bulut oldu. Son günlerde asker eğlenceside yaşadığı tatsız bir olayla gündeme gelen Fatih Bulut, bu konuyla ilgili oldukça samimi açıklamalarda bulundu. Başarılı şarkıcı konuyla ilgili, " öncelikle bu olayın içinde yer aldığım için herkesten özür diliyorum. Yapmamam gereken birşeyi yaptım. Ben her zaman barışı, sevgiyi, kardeşliği savunan bir insanım. O anda, orada olayın heyecanı ile böyle bir durum yaşandı. Birazda bizim iç anadolu da bu tarz durunlar asker eğlencelerinde oluyor. Bunu savunmuyorum asla. O anda hata yaptım farkında olmadan. Birazda meyve veren ağaç taşlanıyor. Tekrar tekrar söylemek istiyorum silaha kesinlikle hayır diyorum. Sevgi, saygı ve barışa ise gönülden evet diyorum. " açıklamasında bulundu. Medya da ki büyüklerine de seslenen Fatih Bulut, " ben köyden geldim. Öğrenmeye çok açık bir insanım. Sürekli öğrenmeye devam ediyorum. Buradan medyada ki büyüklerime söylemek isterimki bize yol göstersinler. Destek olsunlar ve öğretsinler." açıklamasında bulundu.

Amerikalılar Şarkımı Araştırıyorlar

'Çok Sevdim Yalan Oldu' şarkısı ile bir anda ünlenen Fatih Bulut, şarkının başarsının Amerikaya kadar uzandığını söyledi. Bulut, " duyduğuma göre şu anda Amerikalılar bizim şarkımızı araştırıyorlarmış. Nasıl oldu da, ne oldu da bu şarkı bu kadar dinlendi diye?" dedi.

Ayrıca yeni albüm çalışmasının da bittiğini söyleyen Fatih Bulut, çok yakın zamanda yeni albümü ile sevenleriyle buluşacağı müjdesini de EYS'de verdi.