Magazin 25.05.2020 03:00 Güncelleme: 24.05.2020 23:13

"Evlere Şenlik" konseriyle binlerce insana keyifli anlar yaşattılar

Dünyanın en büyük yiyecek ve içecek şirketlerinden PepsiCo'nun içecek grubu markalarından Pepsi, bayram öncesi ünlü isimlerin katılımıyla gerçekleştirdiği online konsere ev sahipliği yaptı. Pepsi Türkiye YouTube kanalından (youtube.com/pepsiturkiye) yayınlanan konseri aynı anda binlerce kişi izledi.
"Evlere Şenlik" konseriyle binlerce insana keyifli anlar yaşattılar

23 Mayıs Cumartesi akşamı Pepsi’nin reklam yüzü Beyazıt Öztürk (Beyaz), müzik ve eğlence dünyasının ünlü isimlerinden Ceylan Ertem, Fatma Turgut, Mehmet Erdem, Sertab Erener ve Sıla’nın evlerinden katılarak performanslarını gerçekleştirdikleri ‘’Pepsi ile Evlere Şenlik!’’ konseri, izleyenlere keyifli bir bayram gecesi yaşattı. 

Yaklaşık 1.5 saat süren ‘’Pepsi ile Evlere Şenlik!’’ konserinde Pepsi’nin reklam yüzü Beyazıt Öztürk (Beyaz), uzun zaman sonra ilk defa evinden yayın yaptığını belirterek herkesin bayramını kutladı. İlk kez birlikte yayın yapan Beyaz ve Sıla’nın esprileri yüzleri gülümsetti. Evde kalmaya çok alışkın olduğunu söyleyen Sıla, “Evin içinde üretmeye alışkınız, evcil insanlarız o nedenle iyi gidiyor” diye belirtti.M
Usta yorumcu Sertab Erener ile başlayan ‘’Pepsi ile Evlere Şenlik! konserinde, ünlü sanatçı herkesin bayramını kutlayarak “Yeni Bir Ben” şarkısını, yeni normallere ithafen seslendirdi. Sertab Erener, en sevilen şarkılarını kendisini evlerinden izleyenler için söyledi.

Türkiye'nin önemli kadın vokallerinden Ceylan Ertem, performansına Sertab Erener’in sevdiği “Kovdum” şarkısıyla başladı. “Göz göze, omuz omuza, yürek yüreğe olacağımız o günleri iple çekiyoruz ama o zamana kadar bu şekilde kavuşuyoruz” dedi. Herkesin bayramını kutlayarak sevilen şarkıları “Kahroloji” ve “Esmer” ile devam etti.

Kendine has yorumu ve güçlü sesiyle ‘’Pepsi ile Evlere Şenlik!’’ konserine katılan Mehmet Erdem, ‘Sen de Vur Gülüm’ ile performansına başladı. Herkesin bayramını kutlayan Erdem, ‘Acıyı Sevmek Olur Mu’ ve ‘Hayat Bu’ şarkılarını seslendirdi. ‘Herkes Aynı Hayatta’yı söyleyerek mikrofonu Fatma Turgut’a bıraktı.

Türk rock müziğinin başarılı ismi Fatma Turgut, performansına ‘Yangın Yeri’ ile başladı. ‘Sen Diyorum’ şarkısını seslendirdi. ‘İlkbahar’da Kıyamet’ ve ‘Bir Varmış Bir Yokmuş’la devam eden sanatçı, “En kısa zamanda canlı canlı görüşmek üzere” diyerek sözü Sıla ve Beyaz’a bıraktı.
Şarkı söylemeyi çok özlediğini belirten Sıla, piyano eşliğinde ‘Aslan Gibi’ şarkısını söyleyerek performansına başladı. ‘Reverans’ın ardından ‘Karanfil’ ve ‘Kafa’yı biz de evdeyiz diyen müzikseverler için söyledi.ARSLAN GÜVEN