Magazin 12.02.2018 08:30 Güncelleme: 11.02.2018 22:50

En Büyük Hayalim Çocuk

Şarkıcı Merve Özbey, Yasemin Şefik moderatörlüğünde Capacity AVM'de söyleşi düzenledi.
En Büyük Hayalim Çocuk

Söyleşi esnasında çocuk istediğini dile getiren Merve Özbey, "Çocuk yapmak çok büyük hayalim ve bunu gerçekleştirme istiyorum" dedi. Megastar Tarkan'ın bebek beklentisi hakkında da konuşan şarkıcı, "Bence adını çok düşünmeleri gerek, Mega bebek sonuçta oda bir star olacak, Tarkan gibi sıradışı bir isim olması gerek" diye konuştu. Capacity AVM'nin 10. yılına özel 10 Minicooper araç hediyesine hayran kaldığını dile getiren Merve Özbey, "Söyleşi ardından alışveriş yapacağım. Bu arabalara bayılıyorum, hem çekiliş hakkı kazanıp şansımı deneyeceğim. Hemde bir arkadaşım öğrenciler için giyim malzemeleri topluyor. Çocuklar için alışveriş yapacağım. Minicooper bahane aslında amaç çocuklara destek olmak" dedi.

Köpeğim çorap fetişisti

Söyleşi sırasında günlük hayatından konuşan Merve Özbey, "Tam bir ev hanımıyım. Evde bulaşık göreyim, pis bir yer göreyim dayanamam. Misafirlikte de olsam hemen kalkar, yıkar ve temizlerim. O yüzden misafirliğe gittiğim herkes beni kızı gibi sever" diye konuştu. Evde köpeğinden çoraplarını sakladığını söyleyen Özbey, "Köpeğim çoraplarıma aşık, çorap fetişisti diyoruz biz ona. Ayağımdan bile çorap çıkarttığı oluyor, o derece hasta" diyerek sözlerine devam etti.

Örnek davranış

Söyleşinin ardından araç hediyesini kazananları belirlemek için kura çekimi yapan Merve Özbey, yaşlı bir hanımefendinin ayakta kendisini izlediğini görünce güvenliklere talimat verdi. Oturduğu koltuğun yaşlı bayana vermesini söyledi. Bu hareketiyle büyük bir alkış alan Merve Özbey sevilen şarkılarını yaklaşık 500 kişiye söyledi.

33 hakkım var

Sahnenin ardından bir mağazaya giren şarkıcı 6600 TL değerinde çocuk giyim eşyası aldı. Aldıkları giyim eşyalarını arabasına taşıtan Merve Özbey, bir sonra ki ay gerçekleşecek olan kura çekimi için form doldurdu. 33 çekiliş hakkı kazanan Özbey, "33 hakkım var. 33 haktan bir tane bile çıkmazsa zaten o işte bir hayır yoktur" diye konuştu. Merve Özbey habercilerin sorularını şu şekilde yanıtladı. "Tabi ki arabaya ihtiyacım yok. Uzun zamandır ihtiyacı olan çocuklara bir şeyler almak aklımdaydı. Buda vesile oldu"dedi.