Vakıf Katılım web
Magazin 16.08.2022 07:11

''ELVAN ELVAN''DAN NAİF BİR MERHABA! 

Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunu olan Dr. ''Elvan Elvan'' uzun yıllar Türkiye'nin farklı şehirlerinde Anesteziyoloji ve Reanimasyon uzman doktoru olarak hizmet verdi şimdilerde ise mezoterapi ve medikal estetik doktoru olarak görevine devam ediyor.
''ELVAN ELVAN''DAN NAİF BİR MERHABA! 

Uzun ve zorlu çalışma hayatının içerisinde hobi olarak başladığı şan dersleri ''Elvan Elvan''ın terapisi oldu. Şubat ayında ilk şarkı sözü ve bestesini yapan sanatçı; içinden seslendirdiği şarkıları artık tüm müzikseverlerle paylaşma kararı alarak sektöre ilk adımını attı.

''Elvan Elvan''; üzerinde uzun zamandır titizlikle çalıştığı sözü ve müziği kendisine ait olan ''Sensiz Geçen Her Bahar'' şarkısını dinleyicisiyle buluşturdu. Sanatçının naif ve duru sesine eşlik eden akıllarda yer edecek aranjesini Hakan Güngör, mix mastering çalışmalarını ise Tolga Kılıç tamamladı.

''Elvan Elvan'' yepyeni projesi ile ilgili duygularını ise şu sözlerle ifade etti;

''Giriş melodisini tesadüfen piyano çalarken bulduğum ve 3 ay sonra da uyku tutmayan bir gecede sözlerini yazıp bestesini tamamladığım şarkımı artık siz de dinleyebileceksiniz. Başlangıcı olup devamı gelmeyen, beraber yaşanılamayan ve fırsat verilmemiş sevgilere, aşklara, beraberliklere biraz sitem, biraz özlem biraz da umutla yazılmış içten bir şarkı. İçerisinde hüzün barındırsa da pozitif ve gelecekte yaşanılması mümkün güzel günlere adanmış bir beste. Hayatta hiçbir şey için geç değildir, umut içinizde hep yeşersin.'' 

''Elvan Elvan''ın yeni projesi ''Sensiz Geçen Her Bahar'' Avrupa Müzik markasıyla tüm müzik platformlarında yayında!