Magazin 19.02.2018 08:30 Güncelleme: 19.02.2018 00:32

Doğum Gününe Ünlü Akını

Oyuncu Söngül Öden, önceki akşam Kalamış Bedri Usta'da 41'inci yaşını kutladı.
Doğum Gününe Ünlü Akını

41 kere maşallah’ dedirten Öden’i bu özel gecede Mehmet Aslantuğ-Arzum Onan, Azra Akın-Atakan Koru, Hakan-Elif Yılmaz, Demet Evgar ve sevgilisi Levent Babataş, Hande Doğandemir, Tuba Ünsal gibi sanatçı dostları başta olmak üzere yakınları yalnız bırakmadı.
Gece yarışana kadar süren eğleneli kutlamadan ilk ayrılan isimler Arzum Onan ve Mehmet Aslantuğ çifti oldu. Kutlama sonrası hep birlikte mekandan ayrılan ekip, çıkışta karşılarında gazetecileri görünce şaşkınlığını gizleyemedi. “Buralara kadar gelir miydiniz?” diyerek gazetecilere takılan Songül Öden, “Hadi toplu yapalım. Herkesin işi çabuk olsun” diyerek arkadaşlarını etrafına topladı. Gece için dostlarına teşekkür ederek sözlerine başlayan Öden, “Bütün sevdiğim dostlarım buradaydı. Çok güzel bir masayla güzel bir gece geçirdik” dedi. 74 yaşındaki İngiliz oyuncu Kevork Malikyan ile aşk yaşadığı konuşulan Öden, bunun sorulması üzerine “Buna cevap verdim. Konuşmaya gerek yok” şeklinde cevap verdi.
Mert Fırat’la ayrıldıkları konuşulan Hande Doğandemir, geceden tek başına ayrıldı. Güzel oyuncunun yanında Mert Fırat’ın olmaması ayrılık iddialarını güçlendirdi. Hande Doğandemir, “Her sene olduğu gibi bu sene de geldik. Prensesin doğum günü…” diye konuştu. Azra Akın ise, “Güzel kalpli meleğimin doğum günü” dedi.