Magazin 19.02.2018 08:30

Bostancı'da Gülşen Rüzgarı

Popçu Gülşen, önceki akşam Bostancı Gösteri Merkezi'nde muhteşem bir konsere imza attı Sahne dansları ve şovlarıyla seyirciden büyük alkış alan Gülşen, enerjisiyle herkesi kendine hayran bıraktı. Hakan Yıldırım imzalı pembe sahne kıyafetiyle pamuk şekerini anımsatan Gülşen, yaklaşık 2,5 saat sahnede kaldı.
Bostancı'da Gülşen Rüzgarı

Gülşen’den İdam İsteği

Sahne programına başlamadan önce gazetecilerin sorularını yanıtlayan Gülşen, son günlerde gündemden düşmeyen çocuk istismarı konusunda sert konuştu. Bu konuda idamdan yana olduğunu açıklayan ünlü şarkıcı, “Ülkemizde yaşanan çok garip olaylar var. Savaş zaten var ve bir sürü şehit verdik. Bunun üzüntüsünü yaşıyoruz. Bir yandan çocuk istismarı, kadına şiddet, Çocuğa taciz, tecavüz, hayvanlara şiddet olayları artık çığırından çıktı. Bir insan olarak yaşayabilmek ve nefes alabilmek çok zorlaştı. Gerçekten benim en zor hazırlandığım konserlerden de birisi oldu. Bütün konsantrasyonumu kaybettim. Bunların son bulması için bir birey olarak, ana olarak elimden ne gelirse yapmaya hazırım ve kararlıyım. Benim gibi düşünen birçok arkadaşım var. Bununla ilgili yapılması gereken şey kanunların değiştirilebilmesi… Caydırıcı cezaların olması gerekiyor. Bu cezalar çıkına kadar da devletle, Adalet Bakanlığı’yla ortak bir çalışma içine girerek o cezaları çıkarttırana kadar bu işin peşinde olacağız” şeklinde konuştu.
“O İnsanların Başka Aleme Gitmesi Gerekiyor”
İdam konusunda referandum yapılsa kararının ‘Evet’ olacağını açıklayan popçu, “O insanların başka aleme gitmesi gerekiyor. Bu ülkede en zor kadın olmak, bebek olmak, hayvan olmak… Bir hayvanı arabanın arkasına bağlayarak metrelerce sürükleyen kişi 300 lira ile kurtulamaz. Bir bebeği taciz eden, tecavüz eden birisi toplum içerisinde yaşayamaz ya da korunamaz. Bu kanunlar değişmeli ve değişecektir. Devletimizin buna el atacağına inanıyorum” ifadelerini kullandı.
Geceye hazırlanmak için uzun bir emek verdiğini belirten Gülşen, “Büyük bir itina ve disiplinle çok çalıştım. Dinleyicilerim benim için çok önemli. Yaptığım işe inanılmaz saygı duyuyorum. Çok seviyorum. Gerekirse Azur’u da yanımda getirerek. Bazen onun uyku saatlerine denk getirerek. Ayrı kalarak bu geceye hazırlandım” dedi.
“Azur’a Kardeş Geliyor”
Tarkan’ın bebek haberini büyük bir sevinçle karşıladığı belirten Gülşen, “Azur’a kardeş olacak. Şansı bahtı açık olsun. Sağlıkla gelsin dünyaya… Heyecanla bekliyoruz bebeğimizi. İsim konusunda önerilerim olacak” dedi.
“Caniliğin Son Noktası”
Gülşen’i dinlemeye gelenler arasında eşi Ozan Çolakoğlu, Ezgi Mola ve Enis Arıkan vardı. Büyük bir Gülşen hayranı olduğunu açıklayan Ezgi Mola, “İlk kez canlı izleyeceğim. Çok seviyorum ama hiç canlı dinleme şansım olmadı” dedi. Gülşen gibi çocuk istismarına dikkat çeken Ezgi Mola, “Berbat bir olay… Hep birlikte bir şeyler yapmalıyız. Bu yasalarla ilgili değişiklik için elimizden geleni yapmalıyız” diye konuştu. Çocuk istismarıyla ilgili idam yasasından yana olduğunu söyleyen Mola, “Bu insanları süründürmek lazım. Yaşarken öldürmek, her gün öldürmek gerektiğini düşünüyorum. Bu caniliğin son noktası” dedi.