Magazin 07.02.2018 08:30

ANLAMLI BULUŞMA

Tiyatro Keyfi'nin Tomurcuk Vakfı ve Down Sendromu Derneği'nin katkılarıyla sahnelediği 'Gözlerin Ardında Müzikali' önceki akşam Süzer Plaza'daki Borusan Oto Dolmabahçe Sahne'de gösterime sunuldu.
ANLAMLI BULUŞMA

Down Sendromuna farkındalık yaratmak amacıyla Nava Semel’in aynı adlı eserinden uyarlanan müzikale Oktay Kaynarca, Keremcem, İlay Erkök, Atılay Uluışık, Lale Başar, Reha Özcan gibi çok sayıda ünlü isim katıldı. Şarkıcı Keremcem, gösterime sevgilisi İlay Erkök ile birlikte el ele katılarak destek verdi.

Yönetmenliğini Kemal Başar’ın üstlendiği, müziklerini Özgün Uğurlu’nun yaptığı müzikalde, down sendromlu oğlu doğduktan sonra herkes tarafından yalnız bırakılan anneyi Eda Kandulu oynuyor. Onlara Melike Çetin, Serkan Doğan, Güney Kumaş ve Erkan Çelebi eşlik ediyor.

 Müzikleri Özgün Uğurlu, koreografisi Alpaslan Karaduman, ışık tasarımı Yüksel Aymaz, kostüm tasarımı Mine Erbek Gökbuget, orkestra direktörlüğü Nejat Dimili, müzik direktörlüğü ise Tevfik Akbaşlı imzasını taşıyan eser Nisan ayında Jaffa Uluslararası Tiyatro Festivali'nde 3 temsille ve Adana Sabancı Uluslararası Tiyatro Festivali'nde 1 temsille yer alacak.