Vakıf Katılım web
Magazin 06.12.2022 04:54

5.İstanbul Komedi Festivali başladı

BKM Organizasyonu ile 5. kez düzenlenen İstanbul Komedi Festivali, önceki akşam BKM İstanbul'da ilk kez Berfu & Eser Yenenler'i "Çift Terapisi" adlı gösterileri ile seyirci ile buluşturdu! Eğlence dolu bir sohbet, kahkaha dolu anlar, sinir krizlerinin gülme krizine döndüğü dakikalar, hepsi bu gecedeydi.
5.İstanbul Komedi Festivali başladı

Candaş Tolga Işık, Cansu & Fettah Can, Çok Güzel Hareketler 2 ekibi, Elvin Levinler, Eda Kosif, Özlem Cankurtaran, Sedef İybar ve Sıla Öztürk gelen konuklar arasındaydı.

Yenenler çiftinin, ilişkilerinde yaşadıkları problemleri çözmek için çift terapisine gitmeye gerek olup olmadığına seyirci ile birlikte karar verdiği gösteride, çiftin ilk tanıştıkları andan günümüze kadar yaşadıkları birbirinden komik anılarını kendi üsluplarıyla paylaşmaları seyirciden tam not aldı. Her anı kahkahalarla geçen gösteride; izleyicilerden Metehan Taşkan’ın kız arkadaşına sahnede yapmak istediği sürpriz evlilik teklifi ise, Eser’in Metehan’ı sahneye davet ederken sürprizi bozmasıyla tüm salon kahkahalara boğuldu.

Erkekler kadınları delirmenin eşiğine nasıl getiriyor, kadın da geri kalmayıp karşı ataklarla erkekleri nasıl delirtiyor ve ilişkiler nasıl çıkmaza giriyor…