Magazin

Gökhan Çıra: Bu Ülkede Ağzı Olan Konuşuyor!

Son zamanların en çok konuşulan ismi Gökhan Çıra, Pınar Kerimoğlu'nun YouTube kanalına konuk oldu. Çıra, Selin Ciğerci ile biten evliliği ve gündem olan kızı hakkında çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

Abone Ol

Pınar Kerimoğlu'nun kızı ile ilgili sorularına da yanıt veren Gökhan Çıra, "O, benim her şeyim. Devletimizin yaptığı DNA testi ile benim kızım olduğu, babası olduğum tescillendi. Bu DNA testini ben yaptırmadım, bizzat devletimiz yaptı. Herkes kızımın annesinin kim olduğunu soruyor. Kızımın annesinin adı, kızımın kimliğinde yazıyor. Bu konu hakkında daha fazla konuşmak istemiyorum," şeklinde yanıtladı.

"Şu an Maddi Gelirim Yok"

Pınar Kerimoğlu'nun sorularını yanıtlayan Gökhan Çıra, "Boşandıktan sonra şirketleri Selin'e bıraktım, çok yorulmuştum, her şeyi birden idare edemedim. Şu an maddi gelirim yok çünkü hesaplarımızda tedbir kararı var. Devlet tarafından inceleme devam ediyor, inşallah kalkacak. Şimdi Dilan Polat'ı çok daha iyi anlamaya başladım," şeklinde konuştu.

"Bu Ülkede Ağzı Olan Konuşuyor"

Pınar Kerimoğlu'nun sorduğu son zamanlardaki yolsuzluk iddialarını da yanıtlayan Gökhan Çıra, "Ben vergi rekortmeni oldum, kimse onu konuşmadı. Niye bunu konuşmuyorlar? Bizim ödediğimiz vergi kayıtlı, gitsin baksınlar. Benim ödediğim vergiyi, 'ben vergimi ödüyorum' diyen bile ödememiştir. Adım gibi eminim buna ama kurunun yanında yaş da yanıyor," şeklinde yanıtladı.

"Kızımı Benden Almaya Çalıştılar"

Pınar Kerimoğlu'nun sorularını içtenlikle yanıtlayan Gökhan Çıra, kızı ile paylaştığı ve gündem olan fotoğraf hakkında da konuştu: "Fotoğraf konusu tamamen, ismini bile anmak istemediğim bir kadının yıllarca bizimle uğraşması sonucu büyüdü. Ya, bu kadın kendi kızına neler neler yapmış, hepimiz gördük, izledik. Benim paylaşımlarımdan sadece işine yarayan fotoğrafı almış; bunun öncesinde spor salonunda oyun oynuyoruz. O fotoğraflar da oyun oynarken arkadaşlarım tarafından çekildi. Ben de asla kötü bir niyet düşünmeden, hoşuma gittiği için paylaştım. Ben sadece şunu sormak istiyorum: Hangi anne baba küçükken çocuğunu kucağına oturtmadı?"

"Selin İle Barışmamız İmkânsız"

Selin Ciğerci ile güzel giden evliliklerinin ardından boşanma yoluna giren Gökhan Çıra, Pınar Kerimoğlu'nun "Tekrar barışır mısınız?" sorusuna, "Bizim tekrar barışmamız imkânsız. Biz çok iyi arkadaşız, hatta saçından bir tel kopsa ilk ben koşarım. Boşandıktan sonra arkadaş kalmayı denedik, başaramadık ama şu an gerçekten çok iyi arkadaşız, bir şey olsa ilk beni arar. Bize 'reklam ilişkisi' diyen çok oldu. Ben Selin'i ilk tanıdığımda evleri, arabaları yoktu; 1+1 dairede oturuyordu, 750 TL'ye sahneye çıkıyordu. Biz birlikte sırt sırta verip her şeyi başardık, Allah da 'yürü ya kulum' dedi, yürüdük," şeklinde cevap verdi.

"Sosyal Medyada Takip Ettiğim Kişilerin Çoğu Yalancı"

Sosyal medyada takip ettiği kişiler hakkında da konuşan Çıra, "Bu süreçte kim dost, kim düşman çok iyi anladım. Bir yandan iyi oldu diyorum, kimin ne olduğunu öğrendik. Telefonu açmayanlar, 'arayacağım' deyip aramayanlar... Şu an sosyal medyada 782 kişiyi takip ediyorum ama bunların 760'ı yalancı. Gerçek dost diyebileceğim 20 kişi anca vardır. Abi dediğim insan, karaktersiz çıktı. Tekrar para kazanmaya başlasam hemen 'kardeşim' diye koşarak gelir," diye konuştu.