Spor

Giovanni Van Bronckhorst beIN SPORTS’a Konuk Oluyor

Beşiktaş Teknik Direktörü Giovanni Van Bronckhorst, Türkiye kariyerinin ilk özel röportajını Türkiye’nin spor ekranı beIN SPORTS'a veriyor. Seyhan Şaşko ve Ali Gültiken’in sunumuyla gerçekleşecek röportaj, 9 Ekim Çarşamba saat 14.00’te beIN SPORTS HABER ekranlarında futbolseverlerle buluşacak.

Abone Ol

Türkiye’nin spor ekranı beIN SPORTS, özel röportaj serisine bir yenisini daha ekliyor. Beşiktaş’ın Hollandalı Teknik Direktörü Giovanni Van Bronckhorst, Türkiye’deki ilk özel röportajını beIN SPORTS’a veriyor. 9 Ekim Çarşamba saat 14.00’te beIN SPORTS HABER ekranlarında yayınlanacak röportajda, Hollandalı teknik direktör, Seyhan Şaşko ve Ali Gültiken’in sorularını yanıtlayacak ve Türkiye'deki kariyerine dair açıklamalarda bulunacak.

Van Bronckhorst; siyah-beyazlı takımın son durumunu, planlarını ve hedeflerini anlatacağı bu özel röportajda; Trendyol Süper Lig ve Türkiye’ye dair düşünceleri ile Beşiktaş’ın UEFA Avrupa Ligi’ndeki yol haritasının detaylarını da beIN SPORTS HABER ekranları aracılığı ile sporseverlere aktaracak.