Kültür Sanat

Gelecek Bugün Başlar: Fatih Elibol'dan İlham Verici Etkinlik

Uluslararası Koçluk Haftası kapsamında, "Gelecek Bugün Başlar" kitabının yazarı ve GBB Derneği'nin kurucusu Fatih Elibol, binlerce kişiyi koçlukla buluşturdu. Trump Gösteri Merkezi'nde gerçekleşen etkinlikte, 300'ü aşkın fiziki ve 4000'in üzerinde online katılımcı yer aldı.

Abone Ol

GBB Derneği tarafından düzenlenen etkinlikte, Elibol geliştirdiği ELB koçluk modelini tanıttı. Bu model, kişilerin kendilerini keşfetmelerine yardımcı olarak yeni bir vizyon oluşturmalarını sağlıyor. Etkinlik, hem fiziksel hem de online olarak katılımcılara farklı perspektifler sundu.


Etkinlik sonrası Fatih Elibol, yeni kitabı "Holistik Varoluş"un imza gününü gerçekleştirdi. Ayrıca, GBB Derneği gönüllü koçları katılımcılara gönüllü koçluk seansları sunarak koçluğun yaşama kattığı gücü deneyimlemelerini sağladı.

Forbes tarafından dünyanın en iyi mentörü seçilen Fatih Elibol, koçluk alanında dünya çapında tanınan bir isim. Elibol, insanlığın koçluk bilgi ve becerileri ile bir bütün olmasının dünyayı daha barışçıl bir toplum yapacağına inanıyor. Haziran ayında gerçekleşecek ICF akredite 10 günlük koçluk eğitimi ile ELB modeli yaygınlaştırılacak.

Fatih Elibol ve GBB Derneği, bireylerin potansiyellerini gerçekleştirmelerine ve doyumlu bir yaşam sürmelerine ilham vermeye devam edecek.