Gebze’de katliam var!

Gebze’de belediyeye ait barınakta büyük bir insanlık suçu yaşanmakta. Daha korkunç ne yaşayabiliriz dedikçe her yeni güne daha üzücü bir haber ile uyanıyoruz.

Abone Ol

30 köpek, 14 kedi ve bir adet karga! İnanabiliyor musunuz bakıcıları tarafından sevilip okşanmayı bekleyen hayvanlar canice katledildi. Yavru kedi ve köpekler, süt veren anne kedi ve köpekler hiçbir vicdan çerçevesine sığmayan bir şekilde katledildi! Bizler Müslüman değil miyiz? Allah inancımız yok mu? Allah korkumuz yok mu? Allah’ın yarattığı bir canı biz nasıl alabiliriz, hem de toplu bir şekilde! Sosyal medya da gördüğümden beri kalbim bedenime ağır geliyor, nefes almaya utanıyorum. Yeter artık, yeter. Buradan TBMM’ye sesleniyorum, Bakanlarımıza sesleniyorum, Belediye Başkanlarımıza sesleniyorum, Sayın Cumhurbaşkanımıza ve eşi Sayın Emine Hanımefendiye sesleniyorum; Allah rızası için bu katliama dur deyin. Sokak Hayvanları Yasası’nı katletmeden, sağlıkla yaşatarak çözümler bularak değiştirmeliyiz. İçim o kadar çok acıyor ki, elimde olmadan gözlerimden yaşlar akıyor, sadece benim de değil vicdan sahibi herkes perişan durumda.

Son dönemde ülkemizde yaşanan üzücü olaylar geleceğe dair umutlarımızı karartmaya başladı. Şiddetin ve katliamın her türlüsüne ağırlaştırılmış yasal düzenlemeler getirilmesine ihtiyacımız var. Duygularımızı daha nasıl ifade edebiliriz gerçekten bilemiyorum ama lütfen, lütfen, lütfen diyorum.