Dünya

GAZZE'YE İNSANİ YARDIM

Abone Ol

“Nerede insana zulüm varsa bizler yaraları sarmak için oradayız”

Derneğin Kurucu Başkanı Hülya Kavuzlu yazılı açıklamasında şöyle dedi:

“Tüm dünyanın gözleri önünde sergilenen vahşet içimizi acıtmaktadır. Dünyada sevgiyi, barışı hâkim kılmak, iyi insan erdemlerini hatırlatmak misyonuyla bizler yalnızca derneğimizi değil, ülkemizi ve tüm iyi insanı temsilen mazlumların yanında olmaya devam edeceğiz. Şu bilinmelidir ki nerede insana zulüm varsa bizler yaraları sarmak için oradayız. Filistinli kardeşlerimizin maddi ve manevi ihtiyaçlarına cevap vermeye devam edeceğiz.

“İyi insan dünyada Hakk’ın elidir”

Tüm hayr severlerimizle birlikte el birliği ile Filistinli kardeşlerimizin güncel ihtiyaçlarını takip ederek aralık ayı içerisinde yemek, kışlık mont ve geçtiğimiz günde de battaniye dağıtımlarımızı gerçekleştirdik.

Gerek maddi ve manevi yardımlarla gerek hukuki yollara başvurarak zulüm gören Filistinli kardeşlerimiz için çabamızı sürdürüp yardımlarımıza devam edeceğiz.”

“FİLİSTİN İNSANLIĞIN MESELESİDİR”

Spiritüeller Maneviyatlılar Derneği, İsrail’in işgal saldırıları başlamadan 06 Ekim tarihinde Mescid-i Aksa’ya ibadet etmeye gidemeyenler için cuma sâlâtına otobüs kaldırmış, 19 Ekim tarihinde de İsrail Başkonsolosluğu önünde tüm dünya liderlerini ve dünya insanlığını Filistin için birlik olmaya çağırmıştır.

Spiritüeller Maneviyatlılar Derneği Başkanı Hülya Kavuzlu geçtiğimiz hafta da Gazze’de yaşanan soykırımın son bulması adına; başta Netanyahu yönetimini, 'soykırım, savaş ve insanlığa karşı işlediği suçlardan' dolayı yargılanması için Uluslararası Ceza Mahkemesi’ne başvurarak suç duyurusunda bulunduklarını söyledi.

Dernek, Filistin’e yardımların ulaştırılmasının çok güç olduğu bu karanlık dönemde, Filistinli halkın yanında olarak topluma örnek teşkil etmeye devam edeceklerini bildirdi.