Teknoloji

FE Serisi’nin En Geniş Ekranlı ve En güçlü İşlemcili ve En iyi Kameralı Yeni Üyesi

Samsung, yeni Galaxy S24 FE ile daha fazla kullanıcıyı Samsung’un amiral gemisi akıllı telefon deneyimi ve Galaxy AI dünyasıyla tanıştıracak.

Abone Ol

Daha fazla kullanıcıya gelişmiş mobil deneyimler sunmaya hazırlanan, Galaxy AI ekosisteminin en yeni üyesi Galaxy S24 FE tanıtıldı. Gücünü yapay zeka tabanlı ProVisual Engine ve Galaxy AI'ın Foto Asistanı özelliklerinden alan yeni Galaxy S24 FE, yaratıcılığa alan açan gelişmiş kamera ve düzenleme özelliklerine sahip. Galaxy S24 FE'nin 6,7 inç Dinamik AMOLED 2X ekranı, uzun ömürlü 4.700mAh pili ve güçlü Exynos 2400e işlemcisi, eğlencenin ve oyunun süresini uzatıyor. Galaxy S24 FE, iletişimi, üretkenliği ve yaratıcılığı ileriye taşıyan Galaxy AI özellikleri ve gelişmiş ekosistem bağlantısını ikonik bir tasarımla birleştiriyor. Tüm bu gelişmiş bağlantı ve yenilikçi yapay zeka dünyası ise güçlü Samsung Knox korumasıyla sunuluyor.

Galaxy S24 FE ile adeta bir profesyonel gibi fotoğraf çekmek ve düzenlemek mümkün

Galaxy S24 FE, birinci sınıf kamera kurulumu, her ikisi de optik görüntü sabitleme (OIS) ile desteklenen 50MP geniş lens ve 3X optik yakınlaştırmalı 8MP telefoto lensin yanı sıra 12MP ultra geniş lens ve 10MP selfie kamerasına sahip. Gelişmiş kamera özellikleriyle artık başlangıç seviyesindeki kullanıcılar dahi bir profesyonel gibi çarpıcı fotoğraflar ve videolar yakalayabiliyor. 

Ancak Galaxy S24 FE'nin kamerasının gücü bununla kalmıyor. Samsung'un dinamik ProVisual Engine özelliği, görsel kaliteyi inanılmaz boyutlara taşıyan yapay zeka odaklı bir kamera motoru. FE Serisi’nde ilk kez görücüye çıkan ProVisual Engine, nefes kesici ayrıntılar ve dikkat çekici derecede ince dokular sunmak için yapay zeka algoritmalarından yararlanan geliştirilmiş bir teknolojiye sahip.

Çektikleri fotoğraf ve videoları yaratıcı bir biçimde düzenlemek de Galaxy S24 FE kullanıcıları için Galaxy AI özellikleri sayesinde son derece kolay. Galaxy AI'ın Foto Asistanı özelliği, düzenleme aşamasında en yaratıcı fikirlerin önünü açıyor. Yaratıcı Düzenleme, nesne taşıma ve kaldırma özellikleriyle görünen dünyaya yeni ve yaratıcı bir yorum katıyor. Portrait Studio, selfie'leri karikatür, çizgi roman, suluboya resim veya eskiz olarak yeniden tasarlayarak profil fotoğraflarını daha havalı hale getiriyor. Düzenleme Önerisi ise tek bir dokunuşla can sıkıcı kusurları gideriyor. Anlık Ağır Çekim, kullanıcılara en güzel anların her saniyesini vurgulayarak ölümsüzleştirebilme olanağı sunuyor.

Gün boyu süren güçlü performans

Amiral gemisi telefonlara yakışan güçlü işlemci ve ekrana tüm gün süren güçlü pil eşlik ederken Galaxy S24 FE oyun oynamanın, eğlencenin ve yaratıcılığın yeni bir biçimini sunuyor. Vapor chamber soğutma sistemi ve 4700 mAh geniş batarya ile uzayan cihaz performansı, bir önceki modele göre yüzde 70 daha yüksek. Güçlenen Exynos 2400e 4nm 3.2GHz işlemci 10 çekirdek ile, genel performansı iyileştirirken, Galaxy AI özelliklerinin kesinti yaşanmadan çalışmasını sağlıyor. FE Serisi’nde şimdiye kadar kullanılan en büyük ekran olan 6,7 inçlik uyarlanabilir Dinamik AMOLED 2X ekran, 120 Hz'e varan yenileme hızıyla akıcı ve çarpıcı bir görüntüleme deneyimi sunuyor. 

Galaxy S24 FE, Galaxy AI özellikleri ile yaratıcı ve yenilikçi

Galaxy S24 FE, Galaxy S24 Serisi'nin gelişmiş yapay zeka deneyimini daha fazla kullanıcıyla buluşturmak için yola çıktı. Verimli bir biçimde çalışmak, zahmetsiz ve engelsiz iletişim ve gelişmiş bağlantı özellikleriyle Galaxy AI dünyası, Galaxy S24 FE kullanıcıları için en yaratıcı ve yeni olanakların kapısını aralıyor. 

Circle to Search ve çeviri özellikleriyle işleri halletmenin ve üretkenliğin yeni olanakları Galaxy S24 FE ile mümkün. Live Translate, telefon görüşmelerinde dil engellerini ortadan kaldırıyor. Sözlü Çevirmen ise çevrimdışıyken dahi yüz yüze konuşmaları anında tercüme edebiliyor. Chat Asistanı, mesajlardaki tonu, dilbilgisini ve kelime dağarcığını zahmetsizce düzenliyor. Not Asistanı, not alma sürecini kolaylaştırıyor, biçimlendirme ve çeviriyi kendiliğinden yapıyor. Transkript Asistanı, ses kayıtlarını anında tercüme ediyor. Gezinti Asistanı, Samsung Internet'te özetler oluşturuyor veya web sayfalarının tamamını çeviriyor. 

Lansmana özel kampanyayla sunuluyor

77.3 x 162.0 x 8.0 mm boyutları ve yalnızca 213 gram ağırlığıyla hafif ve ince bir tasarıma sahip olan Galaxy S24 FE; Grafit, Gri, Mavi ve Mint Yeşili renk seçenekleriyle sunuluyor. 4 Ekim tarihinden itibaren Türkiye’de satışa sunulacak olan Galaxy S24 FE için lansmana özel bir kampanya düzenlenecek. 4-31 Ekim tarihleri arasında devam edecek lansman kampanyasında, Galaxy S24 FE alan ve eski telefonlarını getiren tüketiciler, değişim kapmanyası dâhilinde 2000 TL’lik ek takas desteği fırsatından faydalanabilecek.