Ekonomi

Evini güzelleştirmek isteyenlere güzel haber! İndirimli fiyatıyla geliyor

Evini güzelleştirmek isteyenler için BİM Aktüel kataloğunda oldukça şık bir ürün öne çıkıyor. Motifleriyle dikkat çeken bu ürün piyasadaki fiyatın oldukça altında!

Abone Ol

BİM’in 2 Ekim Cuma günü için hazırladığı aktüel kataloğunda pek çok ürün bulunuyor. Söz konusu ürünler arasında, evinizin şıklığına şıklık katabilecek petek önü dresuar öne çıkıyor.

BİM’DEKİ FİYATI DAHA UCUZ

Üzerindeki şık motifleriyle dikkat çeken ürün beyaz ve kahverengi olarak tasarlandı. 18 mm kalınlığında ve ahşap malzemeden üretildi. Üstelik piyasa fiyatı 1.300 TL civarındayken, BİM’deki fiyatı 899 TL.

BİM, müşterilerine taksit seçeneği de sunuyor.

ARAÇ SAHİPLERİ İÇİN ÖNEMLİ BİR ÜRÜN GELİYOR

BİM, araç sahiplerinin ilgisini çekebilecek ürünler de getiriyor. Araç içi dikiz aynası kamerası bunlardan birisi. Bu kamera araçtaki dikiz aynasına dahil ediliyor. Ve yolculuk esnasında kayıt tutuyor. Böylece yolculuğunuzu kayıt alabiliyor ve olumsuz bir durumda kanıt niteliğinde ortaya koyabilirsiniz.

Aynası ürün zamanda ön görüş kamerası ve arka görüş kamerası olarak da kullanabilirsiniz. 4.7 inç büyüklüğünde olan bu kamera TFT dokunmatik ekrana sahip.

Ürünün fiyatı 999 TL olarak öne çıkıyor ve taksit seçenekleri mevcut.

SIRA DIŞI BİR TELEFON TUTACAĞI

Araç sahiplerini için BİM’in Cuma günü kataloğunda sunduğu bir diğer ürün telefon tutucu. Bu telefon tutucu alışılagelmiş ürünlerin aksine bardaklığa yerleştiriliyor.

Araç içi tele tutucular, normalde cama yapıştırılıyor ya da torpidonun üzerine konumlandırılıyor. Bu ürün, alt kısmının tasarımı sayesinde bardaklığa yerleştirilebiliyor. Telefon bu tutucuda 360 derece döndürülebiliyor.

Fiyatı ise 199 TL