Güzellik

Doğal olarak iyi hissettiren iç çamaşırları

İç giyimde konfor, özellikle de sıcak yaz günlerinde en önemli kriterlerin başında geliyor. TENCEL™ elyaflarının kullanıldığı iç çamaşırları, nem yönetimi özelliği sayesinde nemi etkin bir şekilde emerek doğal kuruluk hissini destekliyor.

Abone Ol

Rahatlık ve tarz arayışı içinde olanlar için yaz günleri ayrı bir önem taşıyor. Sıcaklarla birlikte sadece kıyafetler değil iç giyimde de konfor arayışı artıyor. Serin ve ferah tutacak, nefes alabilen yapıdaki iç çamaşırları sıcak yaz günlerindeki konfor arayışına çözüm sunuyor.

Selülozik kökenli TENCEL™ elyaflarının kullanıldığı iç çamaşırları, sıcak yaz günlerinde vücudunuzu yumuşak bir dokunuşla hafifçe sararıyor. İnce ve hafif yapıları sayesinde gün boyu rahatlık hissi yaşamanıza neden oluyor. Uzun süreli yumuşaklıkla cildinizi nazikçe kucaklayarak cildinizin gece ve gündüz hoş bir serin ve kuru hissetmesine yardımcı oluyor.

Yumuşacık bir dokunuş

Pürüzsüz elyaf yüzeyinin bir sonucu olarak TENCEL™ elyaflar, son derece yumuşak bir kalite sunuyor. TENCEL™ Lyocell ve Modal selülozik elyaflar, etkili nem yönetimi özelliği[1] sayesinde daha fazla nefes alabilen kumaşlara katkıda bulunuyor. TENCEL™ Lyocell elyaflar özelinde bakteri oluşumuna elverişsiz bir ortam sağlayarak hijyeni de destekliyor. Üstelik nem yönetimi özelliği sayesinde sadece günlük hayatta değil spor yaparken de sağladığı konforla her anınızı aktif ve özgür hissetmenize yardımcı oluyor.

Mikro teknolojiyle üretilen TENCEL™ Lyocell ve Modal elyaflar, sürdürülebilir ahşap kaynaklarından elde edilen ekstra ince ve hafif selüloz elyaflardan oluşuyor. Mikro teknolojisi, daha hafif kumaşların üretilmesine katkıda bulunarak uzun süreli doğal konfor ve mükemmel yumuşaklık sunuyor.

TENCEL™’in çevreye duyarlı elyaf çözümleri [2] yüksek kaynak verimliliği ve geleneksel yöntemlere göre yüzde 50’ye varan oranda daha az su kullanılarak üretiliyor. Bunun yanı sıra TENCEL™ Lyocell elyaflar kapalı döngü üretim süreciyle[3] çevreye dost yöntemlerle üretilerek tüketicilere ulaşıyor. Tüm bu özellikleriyle tüketicilerin seçimlerini gönül rahatlığıyla yapmasına imkan tanıyor.