Müzik

Dilan Çıtak şarkısının başarısını kutladı

Dilan Çıtak, 'Virane' şarkısının dijitaldeki başarısını radyocu arkadaşlarıyla Bomonti'deki Sexy Salmon adlı mekanda kutladı.

Abone Ol

Şarkıcı, "Şarkının hızla yükselişini kutluyoruz. Güvendiğimiz bir projeydi" dedi. Danslarıyla dikkat çeken Çıtak, "Çocukluğumdan beri hep dans ettim. Dans etmeyi çok seviyorum. Konservatuarda dans eğitimi aldım. İkonikleşir mi bilmiyorum ama dansımı seviyorum" diye konuştu. Hostesle kavga eden şarkıcı, "İstemediğimiz bir şeydi. O anı yaşamadan kimse bilemez. Üzücü bir şey yaşadık. Gerekli şikayetlerimiz yapıldı. Süreç hukuka taşındı. Avukatımız açıklama yapacak. Takılırsak kalırız. Hayatımıza devam etmek zorundayız. Hayatta daha önemli şeyler var. Başta hayvanlar" ifadelerini kullandı. Çıtak, "Nasıl bir süreçti?" sorusuna, "İnsanın psikolojisi etkileniyor. Anlaşıldığı ve farklı yansıtıldığı için üzüldüm. Görüntülerin öncesi var. İnsanların beni böyle tanımasını istemezdim" yanıtını verdi.


'Dilan titizlik hastası...'
 

Orman hayatına dönüş yaptığını belirten şarkıcı, "Biraz merkezi yerdeydik. Bir müzik odası ve stüdyo kurmam gerekiyordu. Onları koyacağımız bir alana taşındık. Buradan çıktıktan sonra stüdyoya gireceğim. Yeni çıkaracağım şarkılarımın peşine düştüm. Depresyona girersem biterim, son gaz devam" açıklamasını yaptı. Levent Dörter, "İki kedi ve bir köpek var. Biraz onları da düşünerek, evi taşıdık" dedi. Eşiyle yaşadığı bir anıyı anlatan Çıtak, "Makasla otel odasına bende önce gidip, 'kıyafeti keseceğim' dedi. Mayo gibi bir şeydi" derken Dörter ise, "O kostüme kıydım" karşılığını verdi. Dörter, "Dilan büyük bir titizlik hastası... Evde yokken bile evi temizleyen aletler var. Eve gelince Dilan temizliyor" şeklinde konuştu.