Müzik

Dany Brillant ve Selen Beytekin Anda Barut Collection'da Müzikseverlerle Buluştu

Anda Barut Collection, bu yıl bayram tatilinde müzikseverlere unutulmaz bir program sundu. Dünyaca ünlü Fransız şarkıcı Dany Brillant ve Türkiye'nin önemli caz vokallerinden Selen Beytekin, bayram boyunca müzikseverlere unutulmaz anlar yaşattı. Dany Brillant, Selen Beytekin'i sahneye davet ederek Frank Sinatra'nın 'Fly Me To The Moon' şarkısını birlikte seslendirdiler.

Abone Ol

Türkiye'nin en önemli caz vokallerinden Selen Beytekin, bayramın birinci günü olan 16 Haziran’da Anda Barut Collection “Delice” sahnesinde müzikseverlerle buluştu. "Soul Vibes" projesiyle caz, R&B, funk, soul, blues ve gospel müziğini harmanlayan sanatçı; Şenova Ülker (trompet), Engin Recepoğulları (saksafon), Ercüment Orkut (piyano), Ozan Musluoğlu (bas), Ferit Odman (davul) ve vokallerde Elif Demirbağ, Yağmur Bakar ve Zeki Bozkurt eşliğinde unutulmaz bir performansa imza attı.

Başarılarla dolu kariyerinde 14 albüm ve yüzlerce şarkıya imza atan efsane Fransız şarkıcı Dany Brillant, bayramın ikinci günü olan 17 Haziran’da Anda Barut Collection “Delice” sahnesinde yer aldı. Salsa, caz ve İtalyan etkilerini müziğinde bir araya getirerek Fransız ruhunu izleyicilere yaşatan Brillant’a izleyiciler de danslarıyla katıldı.

Dany Brillant’tan Türkçe Bayram Kutlaması

Unutulmaz şarkılarını seslendiren Dany Brillant, Anda Barut Collection misafirlerine de Türkçe “İyi bayramlar” dedi. Dany Brillant, Selen Beytekin’i sahneye davet ederek Frank Sinatra’nın ‘Fly Me To The Moon’ şarkısını birlikte seslendirdiler. Müzikseverlerin de şarkılara eşlik ettiği konser sonunda alkışlar bitmedi. Anda Barut Collection, Lara Barut Collection ve Acanthus Cennet Barut Collection’da yıl boyunca wellness, sanat ve spor etkinlikleri devam edecek.